Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Be Wild & Sexy με το Αισθησιακό Babydoll της Anais Marciana σε Λεοπάρ και αλλάξτε τα δεδομένα στο κρεβάτι σας

Αισθησιακό Babydoll της Anais Marciana σε Λεοπάρ

Be Wild & Sexy με το Αισθησιακό Babydoll της Anais Marciana σε Λεοπάρ και αλλάξτε τα δεδομένα στο κρεβάτι σας

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας νιώθουμε να έχουμε βαρεθεί τα συνηθισμένα. Να θέλουμε να τολμήσουμε το κάτι διαφορετικό και κάτι μέσα μας μας λέει να το κάνουμε! Μην αγχώνεσαι καθόλου! Το E-string είναι ο καλύτερος βοηθός σε αυτή την αναζήτηση & εξερεύνηση του νέου και τολμηρού! Οι προτάσεις και οι επιλογές μας μπορεί να είναι αμέτρητες, όμως κάθε τόσο επιλέγουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας τα αγαπημένα μας κομμάτια, γιατί ξέρουμε πως κι εσείς θα τα λατρέψετε!

Σήμερα έχουμε επιλέξει ένα κομμάτι σούπερ σέξι, που θα ξυπνήσει ένστικτα ζωώδη σε εσένα και τον σύντροφό σου! Ο λόγος για το μοναδικό μας Babydoll Marciana από την Anais σε Λεοπάρ χρώμα. Ένα υπέροχο Babydoll που αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες σου. Σίγουρα με το συγκεκριμένο θα εκτοξεύσεις τη θερμοκρασία στα ύψη! Που στην τελική είναι και το ζητούμενο!

Το Babydoll Marciana, χαρίζει άψογη εφαρμογή και προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε μιας από εσάς! Χάρη στις αυξομειούμενου μεγέθους τιράντες του και τη ρύθμιση πλάτης, ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και σου δίνει την ευκαιρία να τολμήσεις κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, σίγουρη πως η επιλογή σου θα σε κολακεύει και θα σε ανεβάσει στα μάτια του παρτενέρ σου στο υψηλότερο βάθρο! Κατασκευασμένο από διάφανο μαλακό τούλι, προκαλεί τα βλέμματα και προσδίδει μια αισθησιακή κομψότητα που δεν περνά απαρατήρητη. Η υφή του είναι μοναδική και σε κάνει να ανυπομονείς να εμφανιστείς έτσι στον σύντροφό σου από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις!

Το λεοπάρ χρώμα του ξυπνάει άγρια ένστικτα και προκαλεί τις αισθήσεις για μια βραδιά πάθους που δεν θα έχει σχέση με τις άλλες… Η πρότασή μας είναι να οργανώσεις για τον σύντροφό σου όλο το σκηνικό, όπως πρέπει. Επίλεξε σεντόνια σε λεοπαρ χρωματισμούς, ή τουλάχιστον σε γήινα χρώματα για να αρχίσεις να δένεις όλο το concept. Επίλεξε από τα Αξεσουάρ του E-string αυτό που σου ταιριάζει! Σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα μαστίγια και στις χειροπέδες μας, ώστε να κάνεις λίγο πιο παιχνιδιάρικο το όλο σκηνικό! Μην ξεχάσεις να επιλέξεις το κατάλληλο sexy αποκαλυπτικό στρινγκ από τη συλλογή μας, για να ολοκληρώσεις μια σούπερ σέξυ εμφάνιση, με αέρα από εξωτικά μέρη!

Πλοηγήσου τώρα στο E-string και βρες αμέτρητες επιλογές σε Σέξυ Εσώρουχα και Σέξυ αξεσουάρ για μια νύχτα μοναδική! Τέλος, η συλλογή μας με Plus Size εσώρουχα θα σε εκπλήξει ευχάριστα, καθώς είναι μια κατηγορία που αγαπάμε πολύ και την προσέχουμε ιδιαίτερα! Σίγουρα στο E-string θα βρεις το Εσώρουχο που σου ταιριάζει για κάθε περίσταση!

Μην ξεχνάς! Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε άμεσα με την υπηρεσία Box Now!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)