Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne – Καυτό, sexy και απόλυτα αισθησιακό

Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne – Καυτό, sexy και απόλυτα αισθησιακό

 

Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne – Καυτό, sexy και απόλυτα αισθησιακό!

Τι θα λέγατε για μια νέα προσθήκη από την Obsessive, με ένα babydoll σε μεγάλο μέγεθος, τόσο αισθησιακό, τόσο ρομαντικό, τόσο μοναδικό, που θα γίνει το αγαπημένο σας με την πρώτη ματιά; Δε βλέπετε την ώρα; Αυτό ακριβώς φανταστήκαμε κι εμείς, και σας παρουσιάζουμε το Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne σε μεγάλο μέγεθος, για να το απολαύσετε όσο κανένα άλλο!

Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne – Αυτό που πάντα έψαχνες

Μοναδικά όμορφο, μοναδικά ρομαντικό, και σίγουρα ιδανικά sexy! Το Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne είναι μια επιλογή που έψαχνες και σίγουρα δε θα δυσκολευτείς ούτε θα αμφισβητήσεις το αν πρέπει να το κάνεις δικό σου! Χρώμα που μαγνητίζει και στυλ που εντυπωσιάζει είναι μόνο δύο από τα πολύ βασικά του & εμφανή πλεονεκτήματα. Το πιο σημαντικό όμως ίσως είναι το γεγονός του πόσο άνετο και αέρινο είναι το Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne! Με μια υφή που ουσιαστικά αγκαλιάζει το σώμα, και προσφέρει την τέλεια στήριξη στο μπούστο σου, χωρίς δεύτερη σκέψη το Sexy Babydoll Obsessive Rosalyne ήρθε να κατακτήσει με μεγάλη άνεση την πρώτη θέση στην καρδιά σου! Ιδανικό τόσο για το αγαπημένο σου outfit, όσο και για ένα χαλαρό και άνετο απόγευμα στο σπίτι, είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που θέλεις να αισθάνεσαι, να νιώθεις και είσαι sexy χωρίς καν να το σκέφτεσαι! Η όμορφη δαντέλα στο μπούστο αλλά και στα τελειώματά του, ο παιχνιδιάρικος φιόγκος αλλά και η απόλυτη εφαρμογή του ακόμη και στα μεγάλα μεγέθη, είναι τα σημεία που θα αγαπήσεις και θα θες να το φοράς κάθε μέρα! Κι ένα tip αποκλειστικά για εσάς: Με το ασορτί στρινγκ του δε χρειάζεται ποτέ ξανά να είσαι σε δίλημμα για το ποιο εσώρουχο θα επιλέξεις γιατί ξέρεις ότι έχεις ήδη το κατάλληλο για έναν τέλειο συνδυασμό!

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν, μόνο απόλαυσε το όσο ποτέ! Κάν΄το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr, κι έρχεται στην πόρτα σου με απόλυτη ασφάλεια και συνέπεια, για να κάνεις τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, πιο ξεχωριστές από ποτέ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)