Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα σέξι εσώρουχα σας με τρόπο που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας αν είστε άνω των 50!

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα σέξι εσώρουχα σας

7 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα σέξι εσώρουχα σας με τρόπο που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας αν είστε άνω των 50!

Οι γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να απολαύσουν τα σέξι εσώρουχα τους, αλλά οι γυναίκες άνω των 50 ετών έχουν μια μοναδική ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουν με διαφορετικό τρόπο, και μάλιστα όχι με έναν αλλά με 7! Εδώ συγκεντρώσαμε επτά τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα σέξι εσώρουχα σας με διαφορετικό τρόπο, στην καθημερινότητά σας, και να νιώσετε πιο όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό σας:

  1. Φορέστε τα σέξι εσώρουχα σας για τον εαυτό σας.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια ειδική περίσταση για να φορέσετε τα αγαπημένα σας σέξι εσώρουχα. Φορέστε τα για τον εαυτό σας, κάθε μέρα, για να σας κάνουν να νιώσετε όμορφη και ξεχωριστή.

  1. Τονίστε τα δυνατά σας σημεία

Αν έχετε όμορφα πόδια, φορέστε ένα καλσόν με διαφάνεια, σέξι κάλτσες ή και ένα ψηλόμεσο στρινγκ! Αν έχετε όμορφο στήθος, φορέστε ένα σουτιέν με push-up, ή ένα σέξι κορμάκι με ενίσχυση! Αν πάλι έχετε να επιδείξετε ένα όμορφο & καλλίγραμμο σώμα, ένα σέξι σετ εσωρούχων, ίσως είναι η επιλογή που θα σας ταιριάξει γάντι!

  1. Κάντε μια δήλωση, τονίστε τα στοιχεία του χαρακτήρα σας ή το προσωπικό σας στυλ!

Αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά, ξεκινώντας από τα εσώρουχά σας, φορέστε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα με έντονο χρώμα ή σχέδιο, ακόμη και ένα pattern που είναι πέρα από τα συνηθισμένα και όσα έχετε συνηθίσει να φοράτε! Αν θέλετε να νιώσετε πιο σέξι, φορέστε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα από δαντέλα ή σατέν, η τολμήστε ένα προκλητικό babydoll!

  1. Χρησιμοποιήστε τα σέξι εσώρουχα σας για να παίξετε με το στυλ σας.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο παιχνιδιάρικο look, συνδυάστε διαφορετικά κομμάτια εσωρούχων για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό outfit. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε ένα σουτιέν με push-up με ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες και ένα sexy φόρεμα για ένα καυτό αποτέλεσμα.

  1. Νιώστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Όταν φοράτε σέξι εσώρουχα που σας κάνουν να νιώσετε όμορφη και σέξι, αυτό έχει σίγουρα μια πολύ θετική επίδραση στην αυτοπεποίθηση σας. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σημαίνει μεγαλύτερη ευτυχία και μεγαλύτερη ευτυχία σημαίνει καλύτερες σχέσεις.

  1. Χρησιμοποιήστε τα σέξι εσώρουχα σας για να κάνετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας.

Αν θέλετε να κάνετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας, φορέστε ένα σέξι σύνολο εσωρούχων για αυτόν, ή ακόμη και ένα σέξι babydoll ή ένα σέξι κορμάκι! Αυτό θα ανάψει τη φλόγα στα μάτια του και θα σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφη και επιθυμητή.

  1. Δείτε τα σέξι εσώρουχα σας σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας!

Κάντε ένα ζεστό μπάνιο, ανάψτε κεριά και φορέστε τα αγαπημένα σας σέξι εσώρουχα. Αυτό είναι ένας υπέροχος τρόπος για να χαλαρώσετε και να νιώσετε όμορφη.

Τα σέξι εσώρουχα είναι ένα μέρος του στυλ, του καθημερινού σας ντυσίματος, σας που μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφη, πιο σέξι και να πιστέψετε στον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Αν είστε γυναίκα άνω των 50 ετών, μην φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα σέξι εσώρουχα σας με διαφορετικό τρόπο και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)