Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita, είναι το μαγιό που κάθε γυναίκα θέλει για τις διακοπές της!

Σετ Μπικίνι Marko Lita

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita, είναι το μαγιό που κάθε γυναίκα θέλει για τις διακοπές της!

Ο ήλιος λάμπει, οι παραλίες είναι γεμάτες κόσμο και εσείς είστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές διακοπές σας! Αλλά πριν φύγετε, πρέπει να επιλέξετε το τέλειο μαγιό.

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita είναι το τέλειο μαγιό για γυναίκες άνω των 30 ετών. Είναι κομψό, άνετο και κολακεύει κάθε τύπο σώματος. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα που είναι απαλό και αγκαλιάζει το σώμα, ενώ διαθέτει ένα μοντέρνο και κομψό σχέδιο που θα σας κάνει να νιώθετε σέξι και όμορφη.

Το ύφασμα

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ύφασμα που είναι απαλό, στεγνώνει εύκολα και αγκαλιάζει τις καμπύλες σας, με τον πιο άνετο τρόπο! Αυτό το ύφασμα είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, καθώς θα σας κάνει να αισθάνεστε δροσερά και άνετα, ακόμα κι αν κολυμπάτε ή κάνετε ηλιοθεραπεία για πολλές ώρες.

Το σχέδιο

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita διαθέτει ένα μοντέρνο και κομψό σχέδιο που θα σας κάνει να νιώθετε σέξι και όμορφη. Το πάνω μέρος του μαγιό είναι ένα τριγωνάκι με ενίσχυση και ρυθμιζόμενες τιράντες, ενώ το κάτω μέρος είναι ένα σλιπ. Αυτό το σχέδιο κολακεύει κάθε τύπο σώματος και θα σας κάνει να δείχνετε υπέροχη στην παραλία.

Τα χρώματα

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita διατίθεται σε χρώματα έντονα, καλοκαιρινά και λαμπερά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το τέλειο look στην παραλία! Αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο μαγιό, να είστε σίγουροι πως θα σας καλύψει πλήρως, καθώς θα μπορείτε πανεύκολα να το συνδυάζετε με καυτά σορτσάκια, άνετες πουκαμίσες ή και με κάθε σας outfit, βάσει του προσωπικού σας στυλ!

Τα μεγέθη

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο για το σώμα σας. Αν έχετε καμπύλες, μπορείτε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο μέγεθος, ή αν έχετε λεπτό σώμα, ένα μικρότερο μέγεθος, βάσει πάντα του σώματός σας, αλλά και των προσωπικών σας προτιμήσεων!

Πώς να επιλέξετε το τέλειο μαγιό για εσάς

Όταν επιλέγετε ένα μαγιό, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το σωματότυπό σας. Εάν έχετε καμπύλες, επιλέξτε ένα μαγιό που κολακεύει τις καμπύλες σας. Εάν έχετε λεπτό σώμα, επιλέξτε ένα μαγιό που θα σας κάνει να δείχνετε πιο γεμάτη. Εάν είστε ψηλή, επιλέξτε ένα μαγιό με έντονα χρώματα ή σχέδια. Εάν το ύψος σας είναι πιο χαμηλά, επιλέξτε ένα μαγιό με μονόχρωμα ή ουδέτερα χρώματα.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε ένα μαγιό που είναι άνετο. Το μαγιό δεν πρέπει να είναι πολύ στενό ή πολύ φαρδύ. Πρέπει να είναι σε θέση να κινείστε ελεύθερα χωρίς να το αισθάνεστε.

Τέλος, επιλέξτε ένα μαγιό που σας αρέσει. Το μαγιό είναι ένα κομμάτι που θα φοράτε για πολλές ώρες, οπότε είναι σημαντικό να σας αρέσει και να σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Το Σετ Μπικίνι Marko Lita είναι το τέλειο μαγιό για γυναίκες άνω των 30 ετών, αλλά και τις διακοπές κάθε γυναίκας! Είναι κομψό, άνετο και κολακεύει κάθε τύπο σώματος, αλλά και είναι ένα κομμάτι που θα απολαύσετε όσο κανένα άλλο! Πού αλλού; Αποκλειστικά στο E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)