Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το Plus Size Babydoll Softine Berta θα σας κάνει να νιώσετε σα μια μικρή πριγκίπισσα!

Plus Size Babydoll Softine Berta

Το Plus Size Babydoll Softine Berta θα σας κάνει να νιώσετε σα μια μικρή πριγκίπισσα!

Είστε έτοιμη να νιώσετε σαν πριγκίπισσα; Τότε το Plus Size Babydoll Softine Berta είναι το ιδανικό για εσάς! Αυτό το κομψό και σέξι εσώρουχο είναι κατασκευασμένο από διάφανο υλικό και δαντέλα, που θα αναδείξει ιδανικά τη θηλυκότητα και το μοναδικό σας στυλ!

Διαθέτει ρυθμιζόμενες τιράντες και κούμπωμα στην πλάτη, για να το προσαρμόσετε στο σώμα σας και να σας προσφέρει μέγιστη άνεση. Το Plus Size Babydoll Softine Berta περιλαμβάνει επίσης μπανέλα στο στήθος για καλύτερη εφαρμογή και ενίσχυση τύπου λεπτής βάτας. Το σετ ολοκληρώνεται με ένα ασορτί στρινγκ, για ένα τέλειο αποτέλεσμα όποτε ακριβώς το χρειάζεσαι!

Το Plus Size Babydoll Softine Berta είναι το ιδανικό για κάθε περίσταση. Μπορείτε να το φορέσετε για μια ρομαντική βραδιά με τον σύντροφό σας, για μια σέξι εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ή απλά για να νιώσετε όμορφη και χαλαρή μέσα στο σπίτι.

Tips και συμβουλές για να απολαύσετε το Plus Size Babydoll Softine Berta:

  • Επιλέξτε το σωστό μέγεθος. Το Plus Size Babydoll Softine Berta είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για εσάς. Ένα εσώρουχο που είναι πολύ σφιχτό θα είναι άβολο, ενώ ένα εσώρουχο που είναι πολύ χαλαρό δεν θα αναδείξει τη σιλουέτα σας.

  • Παίξτε με το χρώμα και το στυλ. Το Plus Size Babydoll Softine Berta διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και στυλ, οπότε μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο που σας ταιριάζει καλύτερα. Αν θέλετε να νιώσετε πιο σέξι, επιλέξτε ένα κόκκινο babydoll. Αν θέλετε να νιώσετε πιο κομψή, επιλέξτε ένα babydoll σε ένα σκούρο μπλε χρώμα.

  • Δοκιμάστε να φορέσετε το Plus Size Babydoll Softine Berta με διαφορετικά outfits. Το Plus Size Babydoll Softine Berta μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση! Μπορείτε να το φορέσετε σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σας εσώρουχα, ή μπορείτε να το φορέσετε και μόνο του. Αν θέλετε να νιώσετε πιο σέξι, μπορείτε να φορέσετε το Plus Size Babydoll Softine Berta με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες.


Απολαύστε το λοιπόν! Το Plus Size Babydoll Softine Berta είναι φτιαγμένο για να σας κάνει να νιώσετε όμορφη και σέξι. Αφήστε τον εαυτό σας να το ζήσει, να το απολαύσει και να ανοίξετε νέους ορίζοντες στα σέξι εσώρουχά σας, με τη βοήθεια του E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)