Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια Από καθημερινά έως απόλυτα sexy

Γυναικεία κορμάκια

 

Γυναικεία Κορμάκια: Από καθημερινά έως απόλυτα sexy!

 

Είναι ξεκάθαρο: Τα γυναικεία κορμάκια είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τόσο σαν εσώρουχα καθημερινά, αλλά και σαν το κομμάτι που θα κάνει μια νύχτα ξεχωριστή, μοναδική πέρα από κάθε προηγούμενο! Αυτό που θα δώσει φωτιά στις στιγμές σας και θα τον κάνει να τρελαθεί από επιθυμία! Πάμε όμως να τα δούμε μαζί!

 

Γυναικεία κορμάκια για εσένα που προτιμάς την άνεση!

 

Μα φυσικά τα γυναικεία κορμάκια σου πρέπει να είναι άνετα! Βολικά, να σου χαρίζουν ελευθερία κινήσεων, πάντα όμως με στυλ! Με διαφάνεια ή χωρίς, είναι σίγουρα η λύση που θα προτιμήσεις τις κρύες μέρες του χειμώνα όταν η θερμοκρασία έχει πέσει και θες ένα έξτρα στρώμα προστασίας! Και όταν όμως ο καιρός καλυτερεύσει, τα γυναικεία κορμάκια σου μπορούν να συνδυαστούν αψογα με ένα τζιν ή το σορτσάκι σου, κάνοντας το look σου άκρως θηλυκό αλλά και ταυτόχρονα πολύ άνετο! Κι αν θες το κάτι παραπάνω, παίξε με τις διαφάνειες! Είναι σίγουρο πως δε θα περάσουν απαρατήρητες!

 

Κι όταν θες να είσαι sexy;

 

Τότε τα γυναικεία κορμάκια φτιάχτηκαν για ΄σένα! Διαφάνειες, εντυπωσιακά κοψίματα, σχοινιά και τολμηρά τελειώματα αποτελούν μέρος του παιχνιδιού που θες να παίξεις με το μυαλό του! Τα γυναικεία κορμάκια είναι ένα μεγάλο όπλο σου, που αν το εκμεταλλευτείς, καμία νύχτα δε θα είναι πια η ίδια! Πώς θα γίνει αυτό; Συνδύασε τα έξυπνα με το ντύσιμό σου και δείξε λίγες μόνο λεπτομέρειες κάθε φορά! Έτσι θα έχεις την αμέριστη προσοχή του και δε θα μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται μόνο με το κορμάκι σου!

 

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Ανακάλυψε ποια γυναικεία κορμάκια σε εκφράζουν μέσα από την τεράστια ποικιλία του E-string.gr και καν’ τα δικά σου! Από το πρωί έως και το βράδυ, θα γίνουν η αγαπημένη σου επιλογή για μια άνετη αλλά και άκρως προκλητική –όπου χρειάζεται βέβαια- εμφάνιση! Διάλεξε χρώμα και είσαι έτοιμη!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)