Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Summer Splash: Playful Trends in Women's Swimwear 2024

Τάσεις σε γυναικεία μαγιό 2024

Summer Splash: Playful Trends in Women's Swimwear 2024

Η καλοκαιρινή σεζόν πλησιάζει και είναι η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσουμε τις φετινές τάσεις στα γυναικεία μαγιό, που υπόσχονται να κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμα πιο λαμπερό και στιλάτο! Στο blog του E-string, σου παρουσιάζουμε τα πιο εντυπωσιακά σχέδια που θα αναδείξουν τη θηλυκότητά σου και θα τονίσουν την ομορφιά σου και θα σε κάνουν το επίκεντρο της παραλίας! Μαζί, θα ανακαλύψουμε τις πιο παιχνιδιάρικες τάσεις σε γυναικεία μαγιό και σέξι εσώρουχα για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο in fashion κομμάτια, χωρίς να λείπει φυσικά ο αισθησιασμός!

Το κλασικό, αλλά πάντα In Style, Μαύρο

Το μαύρο μαγιό είναι ένα διαχρονικό κομμάτι που πάντα είναι στη μόδα και σου εγγυάται πως θα σε αναδεικνύει κάθε φορά! Φέτος, όμως, βλέπουμε νέες εκδοχές του, όπως τα μαύρα μπικίνι με διακριτικές μεταλλικές λεπτομέρειες ή με δαντέλα που προσθέτουν μια δόση μυστηρίου και αισθησιασμού! Δοκίμασε ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ που θα προκαλέσει τα βλέμματα! Κατάλληλο για κάθε σωματότυπο, θα σου χαρίσει μόνο επιτυχίες! 

Εκπληκτικά Σχέδια με Έντονα Χρώματα

Τα έντονα χρώματα είναι must για φέτος! Από το λαμπερό κόκκινο μέχρι το βαθύ μπλε και πράσινο, τα μαγιό σε έντονες αποχρώσεις θα κλέψουν τις εντυπώσεις στην παραλία. Τόλμησε να ξεχωρίσεις με σχέδια μαγιό σε έντονα χρώματα και γίνε ένα με το χρώμα του καλοκαιριού! 

Αέρινα Μαγιό με Κομψές Λεπτομέρειες

Για εσάς που αναζητάτε ένα πιο κομψό και αέρινο στιλ, τα μαγιό με δαντέλα, ρίγες και λεπτομέρειες όπως κορδέλες και φιόγκοι είναι η ιδανική επιλογή. Αυτά τα σχέδια προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη αίσθηση και είναι ιδανικά για μια μέρα στην παραλία ή ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Για πιο ρομαντικές εμφανίσεις, ειδικά για ένα πρώτο ραντεβού στην παραλία με το ταίρι σου, δεν θα σε απογοητεύσουν ποτέ.

Αέρινα Κρουαζέ Μπικίνι
Αυτό το σχέδιο είναι το καταλληλότερο για να αναδείξεις τις καμπύλες σου με μια πικάντικη νότα. Οι κρουαζέ λεπτομέρειες στο τοπ και το κάτω μέρος προσθέτουν μια αίσθηση μυστηρίου και διακριτικής πρόκλησης που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Προκάλεσε το ταίρι σου με ένα σέξι μαγιό, για να σε σκέφτεται όλο το καλοκαίρι!

Έντονα Χρώματα με Βαθιά Πλατιά Λαιμόκοψη
Το κλειδί σε κάθε μας εμφάνιση ή επιλογή είναι η
αυτοπεποίθηση, και αυτό το στυλ μαγιό την εκτοξεύει στα ύψη με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο. Επίλεξε έντονα χρώματα, όπως το λαμπερό κίτρινο ή το βαθύ μωβ και διεκδίκησε ένα look που μαγνητίζει! Βρες τα πιο εντυπωσιακά μαγιό στο E-string κι έφυγες για παραλία!

Το Αποκαλυπτικό One-Piece

Για τις πιο τολμηρές, ένα αποκαλυπτικό one-piece με διαφάνειες, κοψίματα και δεσίματα στο πλάι θα είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό το σχέδιο δεν αφήνει πολλά στη φαντασία, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί ένα πολύ εντυπωσιακό look!

Αυτά είναι μερικά λοιπόν από τα παιχνιδιάρικα σχέδια και στυλ που θα είναι hot για την παραλία το καλοκαίρι του 2024. Πλοηγήσου τώρα στο E-string και βρες όλες τις νέες τάσεις για να αναδείξεις το look σου! Επίλεξε τα αγαπημένα σου κομμάτια και λάμψε στην παραλία με το αγαπημένο σου μαγιό!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)