Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το Πολύχρωμο Bikini της Mapale είναι Η Απόλυτη Αισθησιακή Επιλογή για το Καλοκαίρι!

Το Πολύχρωμο Bikini της Mapale είναι Η Απόλυτη Αισθησιακή Επιλογή για το Καλοκαίρι!

Το Πολύχρωμο Bikini της Mapale είναι Η Απόλυτη Αισθησιακή Επιλογή για το Καλοκαίρι!

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι πρέπει να είναι μονόχρωμο; Είναι η εποχή των χρωμάτων, της ζωής, του αισθησιασμού και της αυτοπεποίθησης! Και τι καλύτερο να απογειώσεις το στιλ σου από ένα πολύχρωμο bikini της Mapale που συνδυάζει την άνεση με την παιχνιδιάρικη αισθητική της! Εντυπωσίασε στην παραλία και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με αυτό το άκρως παιχνιδιάρικο μαγιό! Εσύ ακόμη αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις φέτος στην παραλία; Το E-string είναι πάντα εδώ για να σου προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις σε Μαγιό & Σέξι εσώρουχα! Μείνε συντονισμένη! 

Τέρμα τα ψέματα λοιπόν!

Ξέχνα τα συνηθισμένα και ανακάλυψε το μοναδικό στυλ αυτού του bikini:

Αισθησιακό Δέσιμο
Το δέσιμο στην πλάτη και τον λαιμό είναι σχεδιασμένο για να αναδείξει τις καμπύλες σου με έναν αισθησιακό τρόπο. Κολακεύει το σώμα και δημιουργεί κοψίματα που δίνουν μια extra σέξι δόση στο όλο look.

Ελευθερία Κινήσεων
Το τρίγωνο στο πάνω μέρος είναι συρόμενο, προσφέροντάς σου την ελευθερία να προσαρμόσεις το μέγεθός του, όπως εσύ επιθυμείς. Αναλόγως με τον σωματότυπό σου και το πόσο τολμηρή θέλεις να είσαι, μπορείς να το προσαρμόσεις στο στήθος, ώστε να καλύψει κάθε σου ανάγκη!

Προσεγμένες Λεπτομέρειες
Το λεπτό λευκό ύφασμα εσωτερικά βοηθάει ώστε το μαγιό να μην διαφανίζει και εξασφαλίζει την κάλυψη που χρειάζεσαι στα επίμαχα σημεία! Η ποιοτική του κατασκευή φαίνεται σε κάθε του λεπτομέρεια και αναβαθμίζει το Summer look σου, για ένα καλοκαίρι-φωτιά!

Φυσική Αίσθηση

Δεν διαθέτει ενίσχυση και μπανέλα, και χαρίζει φυσική όψη στο στήθος που προκαλεί τα βλέμματα! Αυτό το πολύχρωμο bikini της Mapale χαρίζει άψογη εφαρμογή και ταυτόχρονα προσφέρει άνεση, καθώς στεγνώνει φυσικά και γρήγορα!

Το πολύχρωμο bikini της Mapale δεν είναι ένα απλό μαγιό! Είναι μια δήλωση στυλ και αυτοπεποίθησης! Ανάδειξε τη θηλυκότητά σου, δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση και απόλαυσε το καλοκαίρι με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!

Μπες τώρα στο E-string για να ανακαλύψεις το παιχνιδιάρικο πολύχρωμο bikini της Mapale κι άλλες εκπληκτικές προτάσεις σε Μαγιό Μπικίνι & Ολόσωμα Μαγιό!  

Βρες τώρα όλη τη συλλογή μας σε μαγιό και προετοιμάσου για ένα καυτό καλοκαίρι!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)