Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Leg Avenue Sunset Κόκκινο LG89328

Γυναικείο Κορμάκι Leg Avenue Sunset Κόκκινο LG89328

Γυναικείο Κορμάκι Leg Avenue Sunset Κόκκινο LG89328

Είσαι έτοιμη να εισέλθεις σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα, γοητεία και απαγορευμένα παιχνίδια; Αν ναι, το γυναικείο κορμάκι Sunset από την Leg Avenue είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ζήσεις μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον κόσμο της μόδας και του αισθησιασμού! Το εντυπωσιακό αυτό όμπρε κορμάκι είναι ό,τι πιο hot για τη φετινή collection και το E-string το φέρνει σε εσένα άμεσα για να μπεις στο καλοκαιρινό mood μια ώρα αρχύτερα!  

Κάνε δυναμική είσοδο στις φετινές τάσεις, με μια σέξι εμφάνιση που κόβει την ανάσα με το εξαιρετικό όμπρε κορμάκι Sunset της Leg Avenue που αποπνέει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Αναδεικνύει τις καμπύλες σου με τον πιο ελκυστικό τρόπο, διαθέτοντας έντονα αισθησιακά κοψίματα που εγγυώνται ένα αξέχαστο αποτέλεσμα.

Το γυναικείο σέξι κορμάκι Sunset από την Leg Avenue έρχεται σε One Size, και προσφέρει την ευελιξία να το φορέσεις όποιον σωματότυπο κι αν έχεις! Το ελαστικό διχτυωτό υλικό του αγκαλιάζει το σώμα σου χαρίζοντας άνεση, αλλά ταυτόχρονα δείχνοντάς σε και απόλυτα σέξι, ενώ τα ζωηρά του χρώματα προσθέτουν μια δόση παιχνιδιάρικου στυλ. Είναι το απόλυτο εργαλείο για να αναδείξεις τον πιο καυτό σου εαυτό και να αναστατώσεις τις αισθήσεις! 

Οι εκπλήξεις είναι ό,τι καλύτερο για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή! Δοκίμασε να υποδεχτείς τον σύντροφο σου φορώντας μόνο αυτό το κορμάκι και να είσαι σίγουρη πως η βραδιά σας θα είναι μαγική! Οργάνωσε ένα μοναδικό καλοκαιρινό σκηνικό για να περάσεις μια τέλεια βραδιά με τον σύντροφό σου. Άναψε κεράκια, χαμήλωσε τα φώτα, φρόντισε να έχεις ετοιμάσει ένα γλυκό κατά προτίμηση με σαντιγί και τα ερωτικά παιχνίδια θα έρθουν από μόνα τους! 

Και να θυμάσαι, το μόνο που χρειάζεται να φορέσεις με αυτό το κορμάκι είναι το άρωμά σου, για ένα απόλυτα καυτό και εντυπωσιακό σύνολο. Άφησε το Sunset κορμάκι να σε οδηγήσει σε ένα ταξίδι απόλαυσης και αισθησιασμού.

Μπες τώρα στο E-string για να ανακαλύψεις το σαγηνευτικό κορμάκι Sunset από την Leg Avenue κι άλλες εκπληκτικές προτάσεις σε Σέξι Κορμάκια & Σέξι εσώρουχα

Βρες τώρα και την συλλογή μας σε μαγιό και προετοιμάσου για ένα καυτό καλοκαίρι!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)