Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμα Καλσόν & Ανανέωσε Τη Σχέση σου!

 

Πολλά ερωτικά ζευγάρια, στηρίζουν την επιτυχία της σχέσης τους πάνω στο θέμα του έρωτα και του καλού σeξ. Και δεν έχουν άδικο! Όπως χαρακτηριστικά έχει παρατηρηθεί και από ειδικούς ψυχολόγους, τα δύο αυτά στοιχεία είναι απαραίτητα για την επιτυχία σε μία σχέση, είτε μακροχρόνια, είτε μη. Για να μπορέσετε να τονώσετε την ερωτική σας διάθεση, μπορείτε να προμηθευτείτε διάφορα ερωτικά αξεσουάρ, που διεγείρουν τη φαντασία και αυξάνουν τη λίμπιντο. Ένα από αυτά είναι και τα ερωτικά ρούχα, τα ερωτικά εσώρουχα και τα ολόσωμα καλσόν.

Ανέκαθεν η ερωτική ένδυση, αποτελούσε ένα φετίχ κυρίως για τον ανδρικό πληθυσμό. Τώρα πλέον υπάρχουν αμέτρητα είδη ερωτικών ρούχων και sexy εσωρούχων, που πραγματικά εξάπτουν τη φαντασία και τον ερωτισμό σε μία σχέση, ανεξάρτητα από το σωματότυπο της γυναίκας. Ένα από αυτά είναι και τα ερωτικά ολόσωμα καλσόν (bodystocking) που πραγματικά ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο τον αισθησιασμό και την ερωτική διάθεση.

Τι είναι τα ολόσωμα καλσόν

Τα ολόσωμα καλσόν, αποτελούν ουσιαστικά ενδύματα που φοριούνται σχεδόν σε όλο το σώμα, έχοντας όμως συγκεκριμένη υφή και αφήνοντας αρκετά σημεία αποκαλυπτικά, για να εξάπτουν τη φαντασία. Υπάρχουν πάρα πολλά είδη τέτοιου τύπου καλσόν, σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και σχέδια, για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σε αυτά τα καλσόν, είναι ο εξτρίμ συνδυασμός τους με διάφορους τύπους υφασμάτων, όπως μετάξι, σατέν, δαντέλα, αλλά και με αξεσουάρ όπως ζαρτιέρες, καλτσοδέτες, κλπ.

Γιατί να επιλέξετε ένα ολόσωμο καλσόν

Είναι βέβαιο ότι με τα ερωτικά ολόσωμα καλσόν, θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μία εντελώς ερωτική και αποκαλυπτική εμφάνιση θηλυκότητας, για να προσφέρετε στον αγαπημένο σας ερωτικό σύντροφο. Τα διαθέσιμα σχέδια στα καλσόν θα ικανοποιήσουν κάθε σας απαίτηση, αφού υπάρχουν αμέτρητα είδη με άκρως αποκαλυπτικά σημεία που τονίζουν το σώμα. Σε ορισμένα από αυτά υπάρχουν κατάλληλες προσθήκες για να σχηματίζουν με κομψό τρόπο ένα όμορφο σώμα, ακόμη κι αν φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο. Οι καλλίγραμμες καμπύλες και τα αποκαλυπτικά σημεία στα καίρια σημεία ενδιαφέροντος, είναι σίγουρο ότι θα τονώσουν τη διάθεση του συντρόφου σας και θα φέρουν το καλό σeξ και πάλι στο προσκήνιο.

Την πλούσια συλλογή σχεδίων και υφασμάτων, συμπληρώνουν επίσης και οι μεγάλες ποικιλίες έντονων χρωμάτων για κάθε γούστο και διάθεση. Βρείτε ερωτικά ρούχα, εσώρουχα και καλσόν σε άσπρη ή μαύρη δαντέλα, άσπρο ή μαύρο σατέν, κόκκινο λαστέξ, εκρού see-through, κλπ. Δημιουργήστε ένα ανεπανάληπτο σκηνικό ερωτικής διάθεσης, ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα και χαρίζοντας στον σύντροφό σας ανεπανάληπτες στιγμές έρωτα και σeξ, που ξεκινάει και τελειώνει μαζί σας!

Σπάστε τα ταμπού

Θεωρείται από τις περισσότερες γυναίκες ως το must αξεσουάρ εσωρούχων που διεγείρουν την ερωτική διάθεση και τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους. Αν και μέχρι πριν λίγα χρόνια, ο γυναικείος πληθυσμός δίσταζε λόγω ταμπού να αγοράζει τέτοια εσώρουχα, εντούτοις πλέον, προτιμάται από πάρα πολλές γυναίκες. Αντίστοιχα η πληθώρα του ανδρικού πληθυσμού θεωρεί ότι με τη χρήση ερωτικών αξεσουάρ, έχουν καταφέρει να ανεβάσουν την ερωτική διάθεση στη σχέση τους αρκετά βήματα πάνω.

Μην αφήνετε την ερωτική σας διάθεση σε χαμηλά επίπεδα. Ο έρωτας και το καλό σeξ, είναι εκτός από φυσική πράξη και εγκεφαλική συναίσθηση των αισθήσεων και της φαντασίας. Προσπαθήστε να διεγείρετε τη φαντασία σας και του συντρόφου σας με απλό και εντυπωσιακό τρόπο, όπως με τα ερωτικά ολόσωμα καλσόν.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)