Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τάσεις της γυναικείας μόδας Φθινόπωρο - Χειμώνας

Τάσεις μόδας

Το καλοκαίρι πέρασε, αφήνοντας πίσω του εμφανή τα σημάδια του extreme στο χώρο της μόδας και πολλά υποσχόμενα στοιχεία ότι οι νέες τάσεις της γυναικείας μόδας για το φθινόπωρο και το χειμώνα θα είναι εξίσου εντυπωσιακές. Οι περισσότεροι οίκοι μόδας, έχοντας ήδη στα σκαριά έτοιμες κολεξιόν για να παρουσιάσουν, φέρνουν τις νέες τάσεις στη γυναικεία ένδυση και υπόδηση, μέσα από εντυπωσιακές επιλογές που παντρεύουν το ρετρό και μποέμ στοιχείο των δεκαετιών του 60 ή του 70 με το φουτουριστικό ασύμμετρο στυλ που κυριάρχησε από το καλοκαίρι.

Για να μπορέσουμε να διερευνήσουμε τι θα φορεθεί φέτος το φθινόπωρο ή το χειμώνα στο χώρο της γυναικείας μόδας, θα πρέπει να κάνουμε μία μικρή περιήγηση στα trends που ως τώρα έχουν παρουσιαστεί.

Τα νέα μοντέλα στο γυναικείο ρούχο, χρησιμοποιούν αρκετές βικτωριανές πινελιές, όπως τα φαρδιά μανίκια, με εκλεπτυσμένο όμως στυλ, παραδίδοντας τον όγκο ψηλά στο ρούχο και κάνοντας τη μέση της γυναίκας να φαίνεται πιο κομψή και λεπτή. Τα υφάσματα που κυριαρχούν είναι κυρίως δαντέλα και διάφανα ενδύματα, που προσδίδουν ιδιαίτερη φινέτσα και στυλ στο γυναικείο ντύσιμο, ενώ παράλληλα αποτελούν και τη νούμερο ένα προτίμηση των γυναικών, καθώς αναδεικνύουν ντελικάτα το σώμα. Σε αρκετές περιπτώσεις τα ρούχα αυτά τείνουν να είναι και επιμελώς αποκαλυπτικά!

Τα παντελόνια που πλέον έχουν καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια ως το προτιμότερο κάτω ρούχο στο γυναικείο φύλο, κάνουν την τιμητική τους και αυτό το φθινόπωρο – χειμώνα, με ένα ιδιαίτερο στυλ καμπάνα, με φαρδιά μπατζάκια και τελειώματα. Πολύ μεγάλοι οίκοι μόδας, έχουν βασίσει τη φθινοπωρινή παραγωγή τους σε αυτό το στυλ, που όπως φαίνεται τείνει να γίνει και διαχρονικό.

Για πιο εξειδικευμένα γούστα, χωρίς όμως να αποτελούν ιδιαίτερη προτίμηση είναι τα δερμάτινα και τα σουέτ ρούχα. Φέτος θα φορεθούν πολύ, από δερμάτινα παντελόνια μέχρι δερμάτινα τοπς και μπουφάν, με εξαιρετικό στυλ και κόψιμο για κάθε γυναικείο τύπο. Επίσης τάση της μόδας είναι και τα ρούχα με γούνινα στοιχεία ή ακόμη και τύπου γούνας εξωτερικές επενδύσεις.

Τα έντονα χρώματα που κυριάρχησαν το καλοκαίρι, έχουν δώσει τη θέση τους στα πιο γήινα και φθινοπωρινά γκρι, καφέ, μαύρο ή και μωβ. Τα ασύμμετρα φορέματα και μπλουζάκια του καλοκαιριού, κάνουν την εμφάνισή τους και στη φθινοπωρινή – χειμερινή κολεξιόν, σε πιο μακρύ ύφασμα και με άκρως απαράμιλλο σχεδιασμό.

Τα ρούχα με έντονο ντεκολτέ είναι πάντα της μόδας. Έτσι και στη φετινή παρουσίαση των μοντέλων είδαμε πολλές επιλογές με βαθύ ντεκολτέ που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Το μίντι φόρεμα και η μάξι φούστα έρχονται για να συνδυάσουν αρμονικά το μοντέρνο στυλ της σύγχρονης γυναίκας με τις νέες τάσεις της γυναικείας μόδας.

Το κλου της όλης υπόθεσης όμως δεν είναι μόνο το style που καθιερώνουν οι οίκοι μόδας με τα ρούχα που παρουσιάζουν. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, την παράσταση κλέβουν και οι άψογοι συνδυασμοί με τα φοβερά αξεσουάρ στο ντύσιμο, που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Εντυπωσιακές ζώνες με μεγάλες αγκράφες, αριστοτεχνικά κρεμαστά για το λαιμό ή το χέρι και εξαιρετικά αξεσουάρ για το κεφάλι, όπως καπέλα, έρχονται να πλαισιώσουν τις νέες τάσεις της γυναικείας μόδας για το φετινό φθινόπωρο και το χειμώνα. Ελπίζουμε να καταφέρετε να απολαύσετε τις καλύτερες επιλογές για το φετινό σας ντύσιμο με ενθουσιασμό και trendy διάθεση!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)