Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μικρά μυστικά ομορφιάς

Μυστικά ομορφιάς

Κάποιες φορές μπερδευόμαστε ακόμη και στα πιο απλά πράγματα που έχουν να κάνουν με το μακιγιάζ και την φροντίδα του προσώπου μας. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να βάλουμε κάπως τα πράγματα στη σωστή σειρά.

  • Τα προϊόντα μακιγιάζ πρέπει να ανανεώνονται περίπου μια φορά το χρόνο, προκειμένου να μην προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα του προσώπου. Επίσης πρέπει να αποφεύγονται οι μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία γιατί αλλοιώνονται τα συστατικά τους. Καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε τα δάκτυλα των χεριών μας μέσα στα προϊόντα για την αποφυγή μεταφοράς μικροβίων. Και να φροντίζουμε για τον τακτικό καθαρισμό τους.
  • Τα πινέλα του μακιγιάζ πρέπει να καθαρίζονται αρκετά συχνά. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι. Ενώ αν χρησιμοποιείται σφουγγαράκια πρέπει να ανανεώνονται κάθε δυο με τρεις μήνες το πολύ. Το καθάρισμα των πινέλων μπορούμε να το κάνουμε εύκολα, χρησιμοποιώντας το σαμπουάν των μαλλιών μας. Σκουπίζουμε με μια πετσέτα και κατόπιν τα αφήνουμε να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο.

Όμορφο πρόσωπο.

  • Ξεκίνησε με ένα ενυδατικό serum για μια δροσερή επιδερμίδα για ώρες. Στη συνέχεια αντί για foundation δοκίμασε μια κρέμα με χρώμα CC που δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα, καλύπτει και προσφέρει λάμψη. Για τα ζυγωματικά επέλεξε ένα ρουζ σε ροζ ή κοραλι απόχρωση που θα εφαρμόσεις στα μήλα. Στα λιπαρά σημεία του προσώπου μπορείς να περάσεις λίγη διάφανη πούδρα.

Υπέροχα χείλη.

  • Οι αποχρώσεις των κερασιών και του κοραλι είναι η ιδανική επιλογή για αυτήν την σεζόν και ταιριάζουν τέλεια με μια πιο χαλαρή διάθεση λόγω καλοκαιριού, όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το βράδυ. Επέλεξε ένα κραγιόν με ενυδατική υφή και πέρασε το απευθείας στα χείλη. Ταμπονάρισε ελαφρά. Εάν θέλεις μπορείς να προσθέσεις λίγο lip-gloss στις ίδιες αποχρώσεις με το κραγιόν σου, δίνοντας έτσι περισσότερο λάμψη. Για ένα ισορροπημένο look προσπάθησε να συνδυάσεις την απόχρωση του κραγιόν με εκείνη του ρουζ .

Εκφραστικό βλέμμα.

  • Ξεκινάμε βάζοντας πάνω στα μάτια μας ένα προϊόν που θα μας εξασφαλίσει την σταθερότητα της σκιάς. Προτίμησε τις Nude αποχρώσεις και ειδικά εκείνες που είναι δυο με τρεις τόνους πιο σκούρες από το φυσικό χρώμα των βλεφάρων σου. Και χρησιμοποίησε τες όχι μόνο ως σκιά, αλλά και για να τονίσεις το περίγραμμα των ματιών σου. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκιά με μεταλλική υφή που χαρίζει λάμψη στο βλέμμα. Κατόπιν πέρασε μια με δύο στρώσεις μάσκαρα κατά προτίμηση μαύρη που ταιριάζει σε όλους τους χρωματισμούς ματιών. Στις βλεφαρίδες σου αν θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ψαλιδάκι βλεφαρίδων, για περισσότερο μήκος και ένταση, πριν περάσεις την μάσκαρα όμως.

Φρύδια.

  • Και για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δεν πρέπει να ξεχνάμε τα φρύδια μας, δίνοντάς τους το σωστό σχήμα. Η πολύ λεπτή γραμμή φρυδιών θα πρέπει να αποφεύγεται. Αν θέλουμε μπορούμε να τα γεμίσουμε με ένα μολύβι φρυδιών και να τελειώσουμε με σκιά φρυδιών, δίνοντας καλύτερο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να προσέξουμε το χρώμα που θα χρησιμοποιήσουμε να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών μας, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Tip για να διατηρείτε το σχήμα των φρυδιών σας, να τα χτενίζετε με το ειδικό βουρτσάκι φρυδιών, προς τα πάνω, κάθε μέρα.
< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)