Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το στυλ σου στην παραλία

Η εποχή που θα περνάς τις ημέρες σου στην παραλία έφτασε. Δεν έχεις λοιπόν από το να διαλέξεις μαγιό και συνοδευτικά που θα αναδείξουν το στυλ σου, ανάλογα με την προσωπικότητά σου.

  • Μαγιό, καφτάνι, σαγιονάρες και άλλα αξεσουάρ, όπως τσάντα και καπέλα. Φρόντισε όλα να είναι σε έντονα χρώματα και floral μοτίβα. Η πετσέτα θαλάσσης είναι ένα βασικό στοιχείο για ένα ολοκληρωμένο beach-look. Διάλεξε λοιπόν την δική σου με βάση τα χρώματα και τα σχέδια από το αγαπημένο σου μαγιό.

  • Οι ρίγες παραμένουν πάντα στην μόδα και μπορούν να σε συνοδεύσουν ακόμα και στην παραλία στον άκρως καλοκαιρινό συνδυασμό του λευκού και του μπλε. Σε μαγιό, σε ρούχα παραλίας και σε άλλα αξεσουάρ. Ακόμα και σε ένα ζευγάρι άνετα παντοφλάκια που μπορείς να επιλέξεις αντί για σαγιονάρες.

  • Ολόσωμα μαγιό με ρετρό στοιχεία, κεντημένα καφτάνια, μεγάλα ψάθινα καπέλα και μεγάλες ψάθινες τσάντες. Μπορείς να κάνεις την διαφορά επιλέγοντας χρωματιστά κοσμήματα και βέβαια ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου για να προστατεύσεις τα μάτια σου από τον ήλιο αλλά και για να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα άκρως αισθησιακό βλέμμα. Εδώ θα ταίριαζαν και ένα ζευγάρι καστόρινα τσόκαρα παραλίας.

  • Πλεκτά χρωματιστά μαγιό, μακό φορέματα με κρόσσια, πλεκτά κιμονό και πολλά μακρυά κολιέ συνθέτουν την τέλεια εμφάνισή σου στην παραλία. Επίσης σακίδια με ethnic χαρακτηριστικά, ευρύχωρα για να έχεις μαζί σου ότι χρειαστείς και βέβαια ένα ζευγάρι flat σανδάλια.

  • Απαραίτητο στην παραλία μαζί σου ένα βιβλίο ανάλογο με τα ενδιαφέροντά σου, που θα σε κάνει να ξεχαστείς, να ονειρευτείς και να δραπετεύσεις λίγο από την πραγματικότητα, γεμίζοντας έτσι τις μπαταρίες σου και αφήνοντας πίσω όλα όσα σε απασχολούν, γιατί μην ξεχνάς αυτές οι διακοπές είναι δικές σου.

  • Όποιο στυλ και αν υιοθετήσεις μην ξεχνάς πως η απλότητα κάνει την διαφορά και σε κάνει να φαίνεσαι, αλλά και να είσαι ξεχωριστή. Και αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το μακιγιάζ σου ακόμα και στην παραλία, φρόντισε να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται και με τα κατάλληλα προϊόντα. Διότι κορίτσια δεν υπάρχει χειρότερο θέαμα από ένα έντονα βαμμένο πρόσωπο.

    < Προηγ.
    Επόμ.>

    Ευχαριστούμε για την εγγραφή

    Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

    Επιλογή

    επεξεργασία
    this is just a warning
    ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
    0 Προϊόν(τα)