Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Η μόδα στα μαγιό φέτος το καλοκαίρι

magio 2017

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του η αέρινη και ηλιόλουστη αύρα της αγαπημένης μας εποχής, δημιουργεί μία καθ’ όλα ευχάριστη διάθεση στην καθεμία από εμάς. Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα, το βασικότερο πράγμα που μας έχει λείψει είναι οι καθημερινές καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία, η χαλάρωση και η ηλιοθεραπεία! Και φέτος λοιπόν, ας είμαστε προετοιμασμένες για να περάσουμε αξέχαστα όσο περισσότερες ανέμελες στιγμές μπορούμε!

Ένα βασικό αξεσουάρ που πάντα πρέπει να ακολουθεί τις καινούριες τάσεις της μόδας είναι το μαγιό. Ανεξάρτητα του είδους μαγιό που καθεμία από εμάς επιλέγει, το στυλ και τα χρώματα  είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν την αισθητική τους και που πρέπει να προσέχουμε όταν τα αγοράζουμε.

Η φετινή τάση στη μόδα στα μαγιό, έχει λανσαριστεί εδώ και πολύ καιρό από τους μεγάλους οίκους μόδας και από τις συνεχείς εαρινές και θερινές επιδείξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το φετινό trend λοιπόν θέλει ένα roll back σε στυλ περασμένων δεκαετιών, επαναφέροντας όπως και πέρυσι τα λατρεμένα μας ολόσωμα μαγιό, σε πολύ πιο εκλεπτυσμένες και θηλυκές γραμμές σχεδίασης, κάνοντας το γυναικείο σώμα να αναδεικνύει τις καμπύλες του και το σεξαπίλ του.

Για τους λάτρεις των minimal μαγιό, εξακολουθούν να έχουν την τιμητική τους και τα πιο λιτά σετ, όπως μαγιό brazil, κλπ. Τα περισσότερα σχέδια σε μαγιό, έχουν επάνω τους σχέδια που ακολουθούν την πιο φλοράλ αισθητική παρέμβαση, περιγράφοντας λουλούδια, άνθη και γενικότερα τη φύση. Το αισθητικό κομμάτι πλαισιώνεται από έντονα και ζωηρά χρώματα, που κάνουν κάθε μαγιό να ξεχωρίζει από μακριά.

Γενικότερα τα φετινά σχέδια καλύπτουν κάθε γούστο τόσο από πλευράς αισθητικής, όσο και από θέμα σωματότυπου. Δεν λείπει βέβαια και η φαντασία σε πολλά εξτρίμ σχέδια μαγιό, ικανά να κλέψουν την παράσταση στην παραλία το φετινό καλοκαίρι.

Βλέπουμε λοιπόν γυναικεία μαγιό ολόσωμα, μπικίνι, με δαντέλα, δίχτυ, φούντες, κρόσσια, crop tops, με κορδόνι στο πλάι, με ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ντεκολτέ, με κοψίματα στα πλάγια, καθώς και αποκαλυπτικά μαγιό, που περιορίζουν μόνο τη φαντασία!

Στα ολόσωμα μαγιό, έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις, αφού, εκτός της κλασσικής γραμμής, μπορούμε να τα βρούμε με ανοίγματα ασύμμετρα στο πλάι, και εξαιρετικά σχέδια στυλ στη πίσω πλευρά. Σίγουρα οι φετινές επιλογές σε ολόσωμα θα σας εντυπωσιάσουν και αν μέχρι τώρα δεν τα επιλέγατε, ίσως το ξανασκεφτείτε!

Μία όμορφη επιλογή που ξεχωρίζει στο λίγο πιο ασυνήθιστα στυλ είναι και αυτή με τον ένα ώμο έξω. Όπως και στα φορέματα που τόσο έχετε αγαπήσει, μπορείτε να βρείτε αντίστοιχα μαγιό που απελευθερώνουν λίγο παραπάνω το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τη θηλυκότητά σας. Μπορείτε να τα συναντήσετε και σε ολόσωμα με ιδιαίτερα εντυπωσιακό στυλ.

Τα περισσότερα μαγιό έχουν φλοράλ σχεδιασμούς επάνω και έντονα χρώματα. Αυτό τουλάχιστον επιτάσσει η τάση της μόδας. Κίτρινα μαγιό, ή και σε αποχρώσεις του κίτρινου, πράσινα σχέδια της φύσης, χρυσά μαγιό, αλλά και πιο nude επιλογές και αφηρημένα σχέδια, πλαισιώνουν τις φετινές μας επιλογές για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στην παραλία! Συνδυάστε αυτό που σας αρέσει και αφεθείτε στη μαγεία του καλοκαιριού, ανεβάζοντας τη διάθεσή σας κάθε φορά που θα γίνεστε στόχος των βλεμμάτων στην παραλία!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)