Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μπικίνι, Ολόσωμο ή Tankini? Ποια γυναικεία μαγιό θα επιλέξεις;

bikini-tankini-swimwear

Η πρώτη απάντηση που μας έρχεται σίγουρα είναι: Όλα! Και όχι άδικα! Με τη μοναδική ποικιλία σε γυναικεία μαγιό από το e-string.gr το καλοκαίρι σίγουρα είναι η πιο απολαυστική εποχή! Χρώματα, εξαιρετικά σχέδια και ξεχωριστές υφές, περιμένουν να τα ανακαλύψεις! Ποια γυναικεία μαγιό όμως σε εκφράζουν;

Γυναικεία Μαγιό – Μπικίνι

Σίγουρα μια από τις πιο κλασικές επιλογές, χωρίς όμως αυτό να τα αδικεί σε επίπεδο θηλυκότητας! Ειδικά με τις νέες τάσεις για το καλοκαίρι του 2017, το χρώμα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας! Εντυπωσιακοί σχηματισμοί με τα πιο φανταχτερά και έντονα χρώματα σε μοναδικούς συνδυασμούς είναι έτοιμοι να δώσουν χρώμα στο καλοκαίρι σου! Διάλεξε αυτά που ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας σου και απογείωσε το μαύρισμά σου με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο!

Ολόσωμα Γυναικεία Μαγιό

Αναμφισβήτητα η πιο chic επιλογή για κάθε τύπο γυναίκας! Με ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά τις σωματικές αναλογίες, τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό μπορούν να αναδείξουν το προσωπικό στυλ σου με φινέτσα και κομψότητα, ενώ κλέβουν τις εντυπώσεις! Τόλμησε τα πιο ιδιαίτερα σχέδια εφόσον το σώμα σου είναι αψεγάδιαστο, ή «παίξε» με πιο κλασικά χρώματα και έντονα χρώματα που θα δώσουν χρώμα και διάσταση στο look σου! Σίγουρα μια επιλογή για γυναίκες με ασυμβίβαστο στυλ και προσωπικότητα!

Tankinis

Ένα εντυπωσιακό σύνολο που θυμίζει περισσότερο σετ εσώρουχα παρά τα γυναικεία μαγιό με την πραδοσιακή τους έννοια! Με πλήρη ευελιξία στο θέμα συνδυασμού, απόλαυσε Mix & Match συνδυασμούς ή ένα πλήρες σετ! Σε δύο κομμάτια, με αυξημένο μήκος στο τοπ, τα tankinis δημιουργήθηκαν για να αναδείξουν το στυλ στις γυναίκες με σώμα «κλεψύδρα», που τα μπικίνι δεν είχαν καταφέρει μέχρι τώρα! Και το κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία! Εσύ τα δοκίμασες;

Μην αργείς! Βρες τώρα τα γυναικεία μαγιό που σε εκφράζουν και ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου αποκλειστικά στο e-string.gr! Μπικίνι, ολόσωμα μαγιό ή tankinis, κάν’ τα όλα δικά σου για ένα ξεχωριστό σύνολο κάθε μέρα στην παραλία! Βρες τα χρώματα και τον τύπο σου όλα εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)