Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη Αγάπησε το σώμα σου

Εσώρουχα μεγάλα μεγέθη

 

Γυναικεία Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη: Αγάπησε το σώμα σου!

 

Κάποιες φορές φαίνεται πως μόνο τα μοντέλα φαίνεται να απολαμβάνουν τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη! Είναι όμως αυτό αλήθεια; Σε καμία περίπτωση! Τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη έχουν ένα μόνο στόχο: Να τα απολαμβάνεις κάθε φορά που τα φοράς, και να αισθάνεσαι το σώμα σου πιο sexy από ποτέ! Στο E-string.gr σου δίνουμε 3 πολύτιμα tips για να επιλέξεις τα επόμενα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου!

 

Γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη & Άνεση

 

Το Νο. 1 κριτήριο επιλογής είναι σίγουρα η άνεση σου! Τι νόημα έχει ένα εσώρουχο να είναι όμορφο, sexy, προκλητικό αν δε σε ευχαριστεί να το φοράς; Κανένα απολύτως! Η άνεση κρύβεται στις μικρές λεπτομέριες, αυτές που θα κάνουν τη διαφορά! Έχεις δοκιμάσει τις ζαρτιέρες; Βρες το σχέδιο που σε εκφράζει και συνδύασε το τις με ψηλές κάλτσες! Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! Είναι ένας μοναδικός τρόπος να καλύψεις διακριτικά και με στυλ τα μέρη του σώματος για τα οποία αισθάνεσαι λιγότερο αυτοπεποίθηση! Παράλληλα όμως, δίνει μια νέα διάσταση στο σώμα σου, ειδικά αν έχεις σωματότυπο «κλεψύδρα», όπου μπορεί να τονίσει τις καμπύλες σου με τον πιο απλό και αισθησιακό τρόπο! 

 

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

 

Καταλαβαίνουμε πως τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη ίσως φαίνονται εξαιρετικά όταν τα βλέπεις, φοβάσαι όμως το πώς θα δείξουν επάνω σου! Πώς θα τα προσεγγίσεις όμως ώστε να βγάλουν προς τα έξω τον πιο θηλυκό εαυτό σου; Βρες αυτό που σε εκφράζει, και τόνισε μόνο τα σημεία που εσύ θες! Αισθάνεσαι αμήχανα με τους γοφούς σου; Δώσε έμφαση στο πίσω μέρος του εσωρούχου σου με εντυπωσιακές λεπτομέρειες και μοναδικά σχέδια! Θες να αποσπάσεις την προσοχή από το σημείο της κοιλιάς; Προτίμησε κορμάκια ή babydoll και δώσε έμφαση στο στήθος σου που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Τα γυναικεία εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη είναι η πιο σωστή και έξυπνη επιλογή για να νιώθεις θηλυκή και άνετα με το σώμα σου κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωί έως και τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου! Συνδύασε τα έξυπνα, με άποψη και χαρακτήρα και το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό! Δες τα όλα εδώ αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)