Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ζαρτιέρες-H Ιστορία πίσω από το αγαπημένο, σέξι & elegant αξεσουάρ των γυναικών

Ζαρτιέρες-H Ιστορία πίσω από το αγαπημένο, σέξι & elegant αξεσουάρ των γυναικών

Ζαρτιέρες η Ιστορία


 

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, η ιστορία της ζαρτιέρας ξεκινά πολλά χρόνια πριν και φτάνει μέχρι σήμερα, κατακτώντας τις καρδιές των γυναικών, με ένα απαράμιλλο sexiness. Αν το σκεφτούμε με βάση τη σημασία της λέξης, οι ζαρτιέρες αποτελούν ένα βασικό και πρακτικό εξάρτημα, με τη βοήθεια του οποίου συγκρατούνται οι κάλτσες, συνήθως λεπτής ύφανσης. Θα μπορούσαμε πολύ απλά να πούμε, ότι αναλαμβάνουν την ίδια δουλειά που κάνουν οι τιράντες για το παντελόνι!

Θέλοντας να ξεφύγουμε από το πρακτικό κομμάτι της ζαρτιέρας, οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η ίδια, ήταν και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής κυρίως γιατί ανεβάζει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας και μπορεί να αποτελέσει το πιο hot στοιχείο που θα ελκύσει τον σύντροφό της.

Πώς ξεκινά όμως η πορεία αλλά και η εξέλιξη του πιο elegant αξεσουάρ για τη γυναίκα;

Κόκκινη Ζαρτιέρα


 

Σημείο σταθμός αποτελεί ο 17ος αιώνας, όταν για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή του το γνωστό τότε padding, δηλαδή η δημιουργία επένδυσης που βοηθούσε την κάλτσα να δεθεί με το εσώρουχο, ώστε να προσφέρει στη γυναίκα καλύτερη εφαρμογή και ασφάλεια.

Από τη δεκαετία του 20 και έπειτα, οι ζαρτιέρες χρησιμοποιούνται πλέον όχι μόνο για την άνεση τους , αλλά και για ομορφιά, ενώ θα αρχίσουν σιγά σιγά να γίνονται και το μεγαλύτερο trend της εποχής.

Αυτή την περίοδο, τα γυναικεία πόδια εμφανίζονται πιο γυμνά και είναι πολύ πιθανόν , η ζαρτιέρα να θεωρήθηκε από κάποιους ακόμη και προκλητική. Από το 30 και μετά και με την επαναστατική δημιουργία του nylon, οι λεπτές κάλτσες γίνονται οι αγαπημένες των γυναικών και συνοδεύουν το προσωπικό στυλ που τις εκφράζει μέχρι και σήμερα.

Μαύρη Ζαρτιέρα

Από φημισμένα καμπαρέ στην Αμερικάνικη νύχτα μέχρι και τις πιο προσιτές εμφανίσεις, οι ζαρτιέρες συνοδεύουν τη γυναικεία θηλυκότητα, με διαφορετικά σχέδια, χρώματα και δαντελένιες προτάσεις.

Η ζαρτιέρα σήμερα!

Σήμερα, η γυναίκα αγάπα και επιθυμεί να φοράει τα items που κολακεύουν τον σωματότυπο της και οι ζαρτιέρες ανήκουν σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Στην e-string, ακολουθώντας τις εξέχουσες τάσεις της εποχής, φροντίζουμε να προσφέρουμε στη γυναίκα τα εσώρουχα που της ταιριάζουν και την κάνουν να νιώθει υπέροχα με τον εαυτό της.

Εντυπωσιακά χρώματα, απαλές υφές, υψηλής ποιότητας υφάσματα και σχέδια που ξεχωρίζουν, ολοκληρώνουν μια φθινοπωρινή συλλογή, που δεν περνά σίγουρα απαρατήρητη. Κλασικό μαύρο, φλογερό κόκκινο και πολλά ακόμη ερωτικά χρώματα, θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για καυτές νύχτες , που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Στρινγκ με ζαρτιέρες

Η ζαρτιέρα είναι το item που συνδυάζεται τέλεια με τα πιο hot sets εσωρούχων και φυσικά με τις κάλτσες, που θα επιφέρουν μια σχεδόν υπνωτική επίδραση στον σύντροφό σου. Ετοιμάσου για τα πιο παθιασμένα και sexy παιχνίδια, με ερωτικά σκιρτήματα που θα χτυπήσουν κόκκινο!

Easy τρόποι για να συνδυάσεις τις αγαπημένες σου ζαρτιέρες

Ζαρτιέρα με στρας

Η πρώτη επιλογή που συνήθως κάνει κάθε γυναίκα είναι ο συνδυασμός με sexy ψηλές κάλτσες, που κολακεύουν τα πόδια και τους γλουτούς και δίνουν ένα υπέροχο σχήμα σε όλο το σώμα.

Εδώ θα ανακαλύψεις μια εξαιρετική σειρά σε ψηλές και ελκυστικές κάλτσες, λεπτής ύφανσης σε μυστηριακό μαύρο αλλά και παθιάρικο κόκκινο, που θα βάλουν φωτιά στις νύχτες. Γνώρισε επίσης και τις επιλογές με σχέδια όπως λουλούδια στο τελείωμα , δαντέλα και διαφορετικά υφάσματα στις ραφές.

Κάλτσες ζαρτιέρας


 

Ο εξίσου luxurious συνδυασμός που δεν πρέπει να παραλείψεις, είναι η ζαρτιέρα με sexy strings. Τα ίδια αποτελούν το νο1 εσώρουχο που λατρεύουν οι γυναίκες να φορούν, καθώς εκτοξεύουν την θηλυκότητα και δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για νέες αισθησιακές περιπέτειες.

Στην e-string, θα βρεις μια ποικιλία σε στριγκάκια, η οποία ξεπερνά κάθε προσδοκία. Παιχνιδιάρικα στυλ και χρώματα με κορδέλες, διαμαντάκια, κορδονάκια και άλλα αξεσουάρ, συνθέτουν μια υπέροχη collection, που περιλαμβάνει και plus size μεγέθη, για super juicy εμφανίσεις!

Ζαρτιέρα μεγάλο μέγεθος


 


 

Κάνε στον εαυτό σου το πιο sexy δωράκι και δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες, που θα κάνουν τον σύντροφό σου να παραμιλάει! Γνώρισε την ξεχωριστή μας ποικιλία σε sexy ζαρτιέρες και υψηλής ποιότητας εσώρουχα και επωφελήσου των προσιτών τιμών!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)