Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το top 3 στα γυναικεία στρινγκ που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Οι τάσεις και η μόδα μπορεί να αλλάζουν πολλές φορές ρότα στα εσώρουχα, αλλά τα γυναικεία στρινγκ παραμένουν σταθερά η απόλυτα αγαπημένη πρόταση για τις γυναίκες. Είναι η hot επιλογή των underwear, για κάθε κορίτσι που αγαπά να περιποιείται τον εαυτό του και να προκαλεί τη φαντασίωση του συντρόφου του.

μαύρο στρινγκ


 

Τα strings κρύβουν μια ενδιαφέρουσα πορεία, που εξελίσσεται μετά την πρώτη τους εμφάνιση. Όσο κι αν μας φαίνεται περίεργο, σε μακρινές εποχές, έκαναν το ξεκίνημά τους ως πρώιμο είδος ανδρικού ρουχισμού. Στην πορεία του 20ου αιώνα, το string καθιερώθηκε πλέον ως καθαρά γυναικείο εσώρουχο αλλά ως είδος μαγιό.

κόκκινο στρινγκ

Το πιο έντονο κύμα επιλογής σε string εμφανίστηκε στις παραλίες της Βραζιλίας, καθώς αποτέλεσε την πιο hot τάση της εποχής, για τις γυναίκες που ήθελαν όλοι να θαυμάζουν τους juicy γλουτούς τους.

Ποια είναι όμως τα πιο δημοφιλή styles σε strings, με το πέρασμα του χρόνου;

Thong & Micro Thong

Τα thongs αποτελούν την κλασική επιλογή σε string, με κορδονάκια και πολλές λεπτομέρειες, που δεν περνούν απαρατήρητες. Μπορείς να τα φορέσεις με στενά φορέματα αλλά και παντελόνια, που κολακεύουν τον σωματότυπο και δίνουν το απόλυτο boost στην αυτοπεποίθησή σου.

Από την άλλη πλευρά, τα micro thongs είναι τα μικρά στριγκάκια, που φτιάχνονται με λίγο και διακριτικό ύφασμα, ώστε να μην είναι ορατά με τα ρούχα και να αφήνουν τα πάντα στη φαντασία του άντρα.

στρινγκ αυτοκινήτου


 


 

C-String & T-String

Τα c-strings αποτελούν τη νέα αγαπημένη τάση των γυναικών, καθώς με το ειδικά διαμορφωμένο τους στυλ σε σχήμα C , σου επιτρέπουν να φορέσεις τα αγαπημένα σου φορέματα και φούστες με ελκυστικά κοψίματα στους γλουτούς. Ανάδειξε το τολμηρό σου στυλ, με στρινκ υψηλής ποιότητας, σε υπέροχα φλογερά χρώματα.

Τα t-strings σχηματίζουν ένα λεπτό Τ με τα κορδόνια τους, αγκαλιάζοντας μόνο μια ευθεία από τον καβάλο. Μπορείς να τα βρεις σε fun και σέξι χρώματα αλλά και με υψηλής ποιότητας υφάσματα και κορδονάκια.

c-string

 

String αυτοκινήτου

Μια εξίσου δημοφιλής και αγαπημένη κατηγορία αποτελούν τα στρινγκ αυτοκινήτου, που μπορούν να ανεβάσουν το sexiness σου σε άλλο επίπεδο. Ανακάλυψε μια υπέροχη συλλογή με hot μοτίβα όπως animal prints, δαντέλες, πουά αλλά και έντονα χρώματα και γραμμές.

Το string αυτοκινήτου είναι αυτό που δεν διαθέτει καβάλο και σου επιτρέπει να εξοικονομείς χρόνο στο ντύσιμο -και στο γδύσιμο- ακόμη και στις πιο τολμηρές καταστάσεις!

string κόκκινο ανοιχτό στον καβάλο


 

Στην e-string, φροντίζοντας για τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας, προσφέρουμε μια μοναδική συλλογή με strings και σέξι εσώρουχα, που θα βάλουν φωτιές στις νύχτες. Εγγυημένης ποιότητας υφάσματα αλλά και σχέδια που ακολουθούν τα απόλυτα trends στα εσώρουχα της σεζόν, σε περιμένουν να τα γνωρίσεις και να ανανεώσεις τη συλλογή σου.

ντοματί string

Χάρισε στον εαυτό σου το πιο hot δώρο και δημιούργησε το κατάλληλο κλίμα για να κάνεις πράξη, κάθε σου φαντασίωση.

 

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)