Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Αυτά είναι τα top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022

Αυτά είναι τα top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022


 

top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022


 

Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά πια και η σκέψη των περισσότερων είναι στην παραλία φυσικά!

Και ποια γυναίκα δεν αγαπάει τα bikini -ανεξάρτητα από τον τύπο, το χρώμα ή το print;


 

Το e-string.gr ξέρει πολύ καλά ότι καμία γυναίκα, σε οποιαδήποτε ηλικία και όποιο και αν είναι το προσωπικό της στυλ, δεν μπορεί να αντισταθεί στα γυναικεία μπικίνι του. Γι’ αυτό και κάθε σεζόν φροντίζει να ανανεώνει τη συλλογή του, κρατώντας μεν κλασικά κομμάτια που δεν μπορούν να λείπουν από καμία καλοκαιρινή ντουλάπα, αλλά εντάσσοντας πάντα και όλα τα hot trends.


 

Η μόδα φέτος για την παραλία υπαγορεύει ότι κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται όμορφη και sexy με τον τρόπο που εκείνη θέλει. Φορώντας το αγαπημένο της brazil, string ή micro μπικίνι μαγιό και νιώθοντας άνετα μέσα σε αυτό, όποιες και αν είναι οι αναλογίες της.


 

String & Brazil Μαγιό Για Sexy Εμφανίσεις


 

top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022


 

Τα στρινγκ μαγιό είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της βαλίτσας των διακοπών για τις περισσότερες γυναίκες. Είναι η πιο sexy εκδοχή του μπικίνι και, επιπλέον, κάνουν το μαύρισμα ακόμα καλύτερο. Τι πιο ιδανικό, λοιπόν, από το καφέ με φλοράλ λεπτομέρειες bikini της Ewlon, που εκτός από το string bottom σου δίνει και το σορτσάκι σε ένα φανταστικό σετ για τις φετινές σου βουτιές;


 

top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022


 

Το brazilian ή brazil μαγιό ήρθε για να μείνει και αυτό είναι γεγονός! Στο e-string μπορείς να αναζητήσεις φανταστικά μπραζίλιαν bottoms, όπως της Katia σε κλασικό μαύρο, που συνδυάζεται πανεύκολα. Με τα μονόχρωμα brazil, πιο απλά ή με κολακευτικά κοψίματα και άλλες sexy λεπτομέρειες, θα κάνεις τα καλύτερα mix and matches του καλοκαιριού.

Micro Bikini - Τα μικροσκοπικά μαγιό για super hot βουτιές


 

top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022


 

Μία εναλλακτική και super hot πρόταση για τις πιο «τολμηρές της παρέας» αποτελεί το micro bikini, το οποίο ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή του. Μέσα στην πλούσια ποικιλία μας θα βρεις και το λευκό Chilirose micro μπικίνι μαγιό, που δένει στον λαιμό, την πλάτη αλλά και διαθέτει ρύθμιση στο κάτω μέρος για ακόμα πιο σέξι αποτέλεσμα. Αναζήτησέ το και δεν θα το μετανιώσεις!


 

Το sexyness & το καλοκαίρι δεν έχουν μέγεθος


 

top trends στα γυναικεία μπικίνι για το 2022


 

Οι προτάσεις στα μπικίνι μαγιό μας για το 2022 αφορούν όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου, γι’ αυτό έχουμε φροντίσει να έχουμε στη συλλογή μας μεγάλη ποικιλία από γυναικεία μαγιό σε μεγάλα μεγέθη και νεανικά σχέδια και χρώματα, που ξεχωρίζουν. Το φανταστικό σετ της Lorin, με το πολύχρωμο top και το μαύρο bottom με ίδιες πολύχρωμες λεπτομέρειες, έχει γίνει από τα αγαπημένα bikini και εσύ δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις τώρα.


 

Αναζήτησε σήμερα κιόλας το αγαπημένο σου σχέδιο και χρώμα, στον τύπο που προτιμάς, μέσα από τις πολλές stylish προτάσεις του e-string.gr, γιατί το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά και σε περιμένει!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)