Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό

3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό


 

3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό


 

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η θερμοκρασία πολύ υψηλή και, αν δεν έχεις ήδη βρει τον προορισμό των διακοπών σου, είσαι σίγουρα σε mood αναζήτησης. Και πολύ καλά κάνεις φυσικά, γιατί αυτή είναι η καλύτερη εποχή για ξεκούραση, αλλά και ατέλειωτες βουτιές στη θάλασσα.

Στο e-string.gr ξέρουμε πολύ καλά ότι και εσύ, όπως και κάθε άλλη γυναίκα φυσικά, είσαι σε αναζήτηση του πιο stylish και κολακευτικού μαγιό για τις φετινές σου διακοπές. Αν δεν ξέρεις τι να διαλέξεις ή είσαι ανάμεσα στο ολόσωμο και το μπικίνι, συνέχισε να διαβάζεις γιατί παρακάτω θα μάθεις 3 βασικά πλεονεκτήματα, που θα κάνουν τα ολόσωμα μαγιό τη νέα σου εμμονή!


 

Το ολόσωμο μαγιό μπορεί να είναι super sexy


 

3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό 1 3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό 3

Μαύρο στρινγκ μαγιό της Obsessive με χρυσές τιράντες, κολακευτικό άνοιγμα στην κοιλιά και κούμπωμα στο μπροστινό μέρος.


 

Πολλές νομίζουν ότι σέξι είναι μόνο τα μπικίνι, καθώς αποκαλύπτουν πάντα μεγαλύτερο μέρος του σώματος. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει καθόλου και η απόδειξη είναι τα ολόσωμα μαγιό στρινγκ, γιατί string bottom μπορεί να είναι και το κάτω μέρος ενός ολόσωμου μαγιό.

Επιπλέον, ολόσωμο σημαίνει ότι δεν χωρίζεται σε δύο κομμάτια και όχι ότι πρέπει να καλύπτονται πάντα τα ίδια σημεία του σώματος. Μπορείς, λοιπόν, να βρεις ασυναγώνιστα ολόσωμα και, με τα κατάλληλα κοψίματα και ανοίγματα στα σημεία που σε κολακεύουν περισσότερο, να είσαι πολύ πιο σέξυ από ό,τι θα ήσουν με ένα μπικίνι. Άσε που θα φαίνεσαι και πιο ψηλή, γιατί είναι ενιαίο!


 

Φόρα ένα ολόσωμο μαγιό και αποκάλυψε τόσο-όσο!


 

3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό 4 3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό 5

Μεταλλιζέ ιριδίζον ολόσωμο μαγιό της Obsessive σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις, που υπόσχεται ένα εντυπωσιακό beach look.


 

Το ολόσωμο μαγιό είναι για σένα που θέλεις μεν να είσαι πάντα λαμπερή στην παραλία και να τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα, αλλά δεν θέλεις να τα δίνεις και όλα έτοιμα. Για σένα, λοιπόν, που προτιμάς να αφήνεις τα περισσότερα στη φαντασία, χωρίς να χάνεις στιγμή την αισθησιακή σου πλευρά, ένα ολόσωμο μαγιό με άψογη εφαρμογή είναι η απάντηση.


 

Με ένα ολόσωμο μαγιό είσαι πολύ πιο άνετη και ασφαλής


 

3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό 6 3 Λόγοι για να επιλέξεις φέτος ολόσωμο μαγιό 7

Φανταστικό μονόχρωμο πράσινο ολόσωμο της Lorin με εντυπωσιακή ανοιχτή πλάτη και κορδόνια στο στήθος.


 

Όποιος και αν είναι ο σωματότυπός σου και τα κιλά σου, ένα ολόσωμο μαγιό είναι πάντα πιο άνετο. Πάντα νιώθεις καλύτερα, γιατί όσο κολακευτικό και sexy να είναι ένα μπικίνι δεν παύει να είναι ένα μαγιό που αποτελείται από δύο κομμάτια. Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι ένα ολόσωμο μαγιό δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη θέση του, γιατί πολύ απλά είναι …ολόσωμο; Επίλεξε φέτος ένα ολόσωμο swimsuit, στο χρώμα και το σχέδιο που σου αρέσει, με τις λεπτομέρειες που ταιριάζουν στο σώμα σου και κάνε τις βουτιές σου αμέριμνη!


 

Στο e-string.gr θα βρεις νεανικά ολόσωμα μαγιό για μεγάλα μεγέθη και για κάθε μέγεθος, όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ και η διάθεσή σου για το φετινό καλοκαίρι. Ανακάλυψε το ιδανικό για σένα και κάνε την καλύτερή σου εμφάνιση.

 


 


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)