Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Στρινγκ: Πώς, πότε και γιατί το προτιμάμε

Στρινγκ: Πώς, πότε και γιατί το προτιμάμε

 

Στρινγκ: Πώς, πότε και γιατί το προτιμάμε?

Γιατί οι γυναίκες φοράνε string? Είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί οι γυναίκες φοράνε εσώρουχα. Η απάντηση είναι πολύ απλή, είναι ένα απαραίτητο κομμάτι της γυναικείας συλλογής εσωρούχων το οποίο έχει την χρησιμότητα του στην γυναικεία ντουλάπα. Όπως οι γυναίκες έχουν διάφορα μεγέθη και σχήματα, τα στρινγκ έχουν επίσης. Είτε θες να φορέσεις ένα στρινγκ, ένα g-string ή ένα tanga, στο τέλος της ημέρας αυτό που θες είναι να νιώθεις καλά, άνετα, δυναμική και σέξι!

Πλεονεκτήματα Στρινγκ:

1. Άνεση

Πολλές γυναίκες συμφωνούν πως να φοράς ένα στρινγκ σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ειδικά αν φοράς κολάν, κολλητά παντελόνια, φούστες ή και σορτσάκια. Υπάρχει μια τέλεια ισορροπία άνεσης και ελευθερίας όταν φοράς στρινγκ. Αν συνδυάσεις σωστά και το ύφασμα που σε βολεύει καθώς και το σωστό μέγεθος ώστε να αγκαλιάζει σωστά το κορμί σου, νιώθεις τέλεια!

Μπορείς να διαλέξεις από μια σειρά από απλά, άνετα υφάσματα για το στρινγκ σου, όπως σατέν και δαντέλα, αλλά και βαμβακερό. Τα υφάσματα που τεντώνουν περισσότερο είναι τα πιο προτιμώμενα καθώς επιτρέπουν ευκολότερη κίνηση κατά την διάρκεια της μέρας. Συνολικά, οι γυναίκες προτιμούν ένα πιο άνετο στρινγκ, που σε κάνει να νιώθεις πως δεν φοράς τίποτα.

2. Μειώνει την ορατή εφαρμογή του εσωρούχου
Αυτό που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες όταν μιλάμε για εσώρουχα, είναι ένα το οποίο δεν θα φαίνεται από τα ρούχα τους. Ξέρεις ότι φοράς το αγαπημένο σου εσώρουχο, όταν φοράς το καλύτερο σου παντελόνι και νιώθεις σίγουρη πως δεν υπάρχει καμία γραμμή εκεί που δεν θα έπρεπε. Αυτή την αίσθηση παίρνεις μόνο όταν φοράς στρινγκ ή απλά τίποτα.

Και προφανώς, το να φοράς στρινγκ είναι πιο υγιεινό από το να μην φοράς κανενός είδους εσώρουχο. Ένα στρινγκ εξασφαλίζει πως αισθάνεσαι ελεύθερη και καθαρή, χωρίς τριβές, ενοχλήσεις ή άσχημες μυρωδιές, όταν θα έπρεπε να αισθάνεσαι σέξι με τα εσώρουχα σου.

Η γραμμή εσωρούχου δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να ανησυχείς, οπότε μπες στο E-string.gr και βρες το τέλειο στρινγκ για ‘σένα!

3. Ο παράγοντες σέξι

Τα στρινγκ εσώρουχα έχουν την μαγική ικανότητα να σε κάνουν να νιώθεις σέξι, ότι και αν φοράς από πάνω. Η αίσθηση να φοράς στρινγκ στην δουλειά, γνωρίζοντας πως μπορείς να συνεχίσεις την μέρα σου εκπέμποντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. Ή η αίσθηση να γυμνάζεσαι άφοβα στο γυμναστήριο φορώντας το στρινγκ σου. Κανείς δεν χρειάζεται να ξέρει τι συμβαίνει κάτω από τα ρούχα σου, αλλά είναι τόσο αναζωογονητικό για σένα!

Οι γυναίκες θέλουν να
νιώθουν σέξι, και τους αξίζει να νιώθουν έτσι όλη την ημέρα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)