Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το sexy κορμάκι Obsessive Lollypoppy είναι η πιο ευχάριστη νότα στο καλοκαίρι σου

Το sexy κορμάκι Obsessive Lollypoppy είναι η πιο ευχάριστη νότα στο καλοκαίρι σου

 

Το sexy κορμάκι Obsessive Lollypoppy είναι η πιο ευχάριστη νότα στο καλοκαίρι σου

 

Ροζ, πολύ ροζ. Αστραφτερό, πολύ αστραφτερό. Εντυπωσιακό, πολύ εντυπωσιακό. Τι λιγότερο θα μπορούσες να περιμένεις από την Obsessive; Τίποτα φυσικά, και με το δίκιο σου. Γι’ αυτό και φρόντισε να μας εκπλήξει για ακόμη μια φορά με το μοναδικό της σχεδιασμό, τα τολμηρά χρώματα και την τέλεια εφαρμογή με το sexy κορμάκι Obsessive Lollypoppy: την ιδανική επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις για ένα καλοκαίρι, και όχι μόνο, γεμάτο μοναδικές συγκινήσεις!

 

Τέλειο look, χωρίς εκπτώσεις: είναι απλά το sexy κορμάκι Obsessive Lollypoppy!

 

Τίποτα που δεν περίμενες ήδη μέχρι εδώ, ή μήπως όχι; Το ροζ δεν είναι το χρώμα που μας έχει συνηθίσει η Obsessive, ευτυχώς όμως βλέπουμε πως εδώ ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, και για πολύ καλό λόγο! Βάζοντας λοιπόν το έντονο ροζ στο παιχνίδι, ήρθε η στιγμή για κάτι νέο, αλλά πολύ ιδιαίτερο, πάντα όμως sexy & μοναδικό! Έτσι, συνδύασε το ροζ γυαλιστερό χρώμα, με το ασημί, προσεγμένο πάντα με διακριτικές και ξεχωριστές λεπτομέρειες στο πλάι του, δίνοντας στο ροζ του γλειφιτζουριού ένα πολύ ιδιαίτερο νόημα! Έτσι, σου δίνει την τέλεια αφορμή να τονίσεις το πλούσιο μπούστο σου, και σε συνδυασμό με sexy ανοίγματα στο πλάι, να τονίσεις την προκλητική σου εμφάνιση, με ένα ιδιαίτερο στρινγκ τελείωμα στο πίσω μέρος του! Παντρεύοντας λοιπόν την παιχνιδιάρικη διάθεση με το sexy look, την χαλαρότητα από ένα κορμάκι με ιδανική εφαρμογή, αλλά και τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες, τόσο στο design, αλλά και στα μικρά, ξεχωριστά σημεία του, το sexy κορμάκι Obsessive Lollypoppy καταφέρνει να κλέβει την παράσταση σε κάθε ευκαιρία, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια!

 

Τι περιμένεις λοιπόν για να κάνεις δικό σου ένα sexy κορμάκι που πραγματικά θα κάνει την ουσιαστική αλλά και αισθητική διαφορά στις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου; Μην αργείς, μπες τώρα στο E-string.gr και κάν’ το δικό σου για εμφανίσεις, τόσο sexy, θηλυκές αλλά και ξεχωριστές όσο εσύ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)