Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο σόου με Εσώρουχα από E-string και ανεβάστε τη θερμοκρασία στο κόκκινο!

Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο σόου με Εσώρουχα από E-string

Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο σόου με Εσώρουχα από E-string και ανεβάστε τη θερμοκρασία στο κόκκινο!

Ήρθε η ώρα να χαρίσεις στον σύντροφό σου την πιο καυτή βραδιά που θα μπορούσε να ονειρευτεί! Θέλεις να ενσαρκώσεις τη φαντασίωσή του και να μείνεις για πολλά βράδια στο νου του; Είσαι στο κατάλληλο άρθρο! Εμπιστεύσου το E-string και μάθε πρώτη όλες τις Sexy τάσεις στην underwear μόδα, όπως και πικάντικα κολπάκια για να μένεις αξέχαστη!

Μείνε συντονισμένη στο Blog μας και διάβασε κάθε παιχνιδιάρικη λεπτομέρεια που θα σε απογειώσει!

Σήμερα, σου έχουμε ετοιμάσει ένα concept πολύ αισθησιακό και διαφορετικό από κάθε άλλο! Θα σου δείξουμε πώς να ετοιμάσεις την καλύτερη βραδιά στριπτίζ για τα μάτια του συντρόφου σου και μόνο! Και φυσικά, πάντα με τα σέξυ εσώρουχα από το E-string! Κάθισε αναπαυτικά λοιπόν και στρώσου στο διάβασμα!

Πρώτα από όλα, όλα έχουν να κάνουν με την καλή διάθεση και το πόσο άνετα νιώθεις για να τολμήσεις μια τέτοια βραδιά. Θα σε συμβουλεύσουμε βέβαια, να μην προδικάζεις κάτι πριν το δοκιμάσεις. Σίγουρα για τους άντρες το στριπτιζ είναι η καλύτερή τους. Και ποιος άλλωστε δεν θυμάται τη χαρακτηριστική σκηνή από την ταινία 9 ½ εβδομάδες, όπου η Κιμ Μπάσιντζερ κάνει ένα super αισθησιακό στριπτίζ στον Μίκι Ρούρκ και παίζει το τραγούδι You Can Leave Your Hat On που αποτελεί σήμα κατατεθέν του αισθησιασμού. Πριν κάνεις λοιπόν οτιδήποτε, σίγουρα θα πρέπει να ξεσηκώσεις ιδέες! 

Καταρχάς, θα πρέπει να διαλέξεις το τραγούδι που θα σε συνοδεύσει στον όλο υποσχέσεις χορό σου! Έχουμε να σου προτείνουμε σίγουρα το You Can Leave Your Hat On, το Give me a reason to love you που είναι αργό και αισθησιακό, αλλά και το Let's Get it on, από τον Μάρβιν Γκέι. Στη συνέχεια καλό θα είναι να σχεδιάσεις λίγο τον χορό σου. Βρες τον κατάλληλο χώρο, είτε σπίτι σου, σπίτι του ή σε κάποιο όμορφο ξενοδοχείο και επίλεξε το σωστό spot για το show σου. Ιδανικά, θέλεις έναν χώρο χωρίς εμπόδια, τραπεζάκια, καρέκλες, κ.λπ. στη μέση. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καρέκλα, που θα σε βοηθήσει πολύ για διάφορες κινήσεις και φιγούρες κατά τον αισθησιακό σου χορό. Βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει ακριβώς απέναντι από την δική σου καρέκλα και το παιχνίδι σας θα είναι πως δεν θα μπορεί να κάνει κίνηση για να σε πιάσει ή να σε ακουμπήσει. Μόνο εσύ θα μπορείς να κάνεις όλα όσα θέλεις! Αυτό είναι ένα πολύ καλό κόλπο για να αυξήσεις την επιθυμία & την προσμονή του κατακόρυφα! Ιδανικά, μπορείς να δεις τα παιχνιδιάρικα αξεσουάρ του E-string και να προμηθευτείς playful χειροπέδες με γουνάκι που θα τον κρατήσουν στη θέση του και περιορισμένο για το μέρος του show σου, ακόμη και μαστίγια για naughty αγόρια!

Το πιο βασικό κομμάτι έρχεται τώρα όμως, και αφορά στην επιλογή των εσωρούχων σου για αυτή την άκρως σέξυ και ξεσηκωτική βραδιά! Ως ειδικοί στα σέξυ εσώρουχα σου λέμε πως εδώ το μεγάλο μυστικό είναι να δημιουργήσεις Layers! Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο, καθώς θα έχεις να αφαιρείς σταδιακά, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού και δεν θα υπάρξει στιγμή αμηχανίας, λόγω παύσης. Σου έχουμε ετοιμάσει ακολούθως 2 προτάσεις για το underwear look σου κατά το στριπτίζ-night!

Η πρώτη πρόταση περιλαμβάνει ένα sexy σετ εσωρούχων που θα καθηλώσει τον θεατή! Πρώτα από όλα, διάλεξε το Ερωτικό Σετ Εσωρούχων που σε κάνει να το θέλεις απεγνωσμένα. Μπορείς να πλοηγηθείς στο eshop μας και να πάρεις ιδέες, καθώς θα βρεις σίγουρα αυτό που ζητάς σε διάφορες μορφές & υφές! Μόλις αποφασίσεις το κεντρικό κομμάτι της βραδιάς, ξεκίνα στη συνέχεια την πλαισίωσή του: διάλεξε Ζαρτιέρες που θα εκτοξεύσουν το look σου. Πάντα οι ζαρτιέρες προσθέτουν μια νότα extra προκλητικότητας, που τρελαίνει όποιον σε αντικρίζει. Φυσικά οι ψηλές κάλτσες είναι απαραίτητες, ειδικά αυτές με τη δαντέλα στο τελείωμά τους. Άλλωστε, αποτελούν καθοριστικό κομμάτι του στριπτίζ, καθώς μπορούν να αφαιρεθούν με χάρη και περίσσιο αισθησιασμό. Last but not least κομμάτι, αποτελεί η ρόμπα. Επίλεξε μια όμορφη ρόμπα, εμείς αγαπάμε το σατέν και το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, όμως μπορείς να δεις αμέτρητα σχέδια και να διαλέξεις το αγαπημένο σου!

Η δεύτερη πρότασή μας περιλαμβάνει sexy φορεματάκι, συνοδευόμενο φυσικά με ψηλές κάλτσες που προσθέτουν επιπλέον sexiness στην εμφάνισή σου. Επίλεξε ένα προκλητικό φορεματάκι από την ενότητά μας με τα Sexy Φορέματα και το πρώτο και βασικό βήμα έχει ήδη γίνει! Πιθανά σουτιέν δεν θα σου χρειαστεί σε αυτή την περίπτωση, οπότε μπορείς να επικεντρωθείς στο εσώρουχο που θα διαλέξεις. Συνήθως η πιο ταιριαστή επιλογή είναι τα στρινγκ κι εμείς διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία σε προκλητικά στρινγκ εσώρουχα, για κάθε γούστο! 

Για πιο παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα μπορείς να αναζητήσεις kinky αξεσουάρ από το Ε-string: μαστίγια, περούκες και πολλά ακόμη σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις! Ολοκλήρωσε το sexy, έτοιμο για στριπτίζ look σου, με ψηλοτάκουνες γόβες που προσθέτουν πάντα κάτι αισθησιακό, και με ένα διακριτικό άρωμα που θα του μείνει αξέχαστο. Ιδανικά, επίλεξε ένα νέο άρωμα από τη συλλογή μας, που όποτε το μυρίσει ξανά θα θυμάται χαρακτηριστικά αυτή την ανεβαστική και άκρως πρωτότυπη βραδιά.

Κάνε τώρα την έρευνά σου στο E-string και προετοίμασε την πιο Sexy βραδιά της ζωής σας!

Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε άμεσα με την υπηρεσία Box Now!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)