Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Spring Vibes Alert! Γέμισε τις νύχτες σου με χρώμα και παιχνιδιάρικα εσώρουχα από το E-string!

Είναι πλέον επίσημο: η Άνοιξη είναι εδώ! Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά, η μέρα έχει μεγαλώσει και η διάθεση έχει εκτοξευθεί στα ύψη. Τι καλύτερο λοιπόν από μια ανανέωση, τόσο σε υλικά αγαθά, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι λογικό το χειμώνα να περνάμε διάφορες φάσεις. Λίγο η δουλειά, λίγο το ότι νυχτώνει νωρίς, λίγο ο μουντός και κρύος καιρός, είναι επόμενο να μην νιώθουμε όλες τις ημέρες ευδιάθετοι και ορεξάτοι. Τώρα όμως, αυτό αρχίζει σιγά-σιγά να αλλάζει! Και μαζί με τη θερμοκρασία, ανεβαίνει και η λίμπιντο και αυτο μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει!

Για να ζήσεις ολοκληρωτικά όμως το “Θα ‘ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη” που λέει και η Σοφία Βόσσου, θα πρέπει να προετοιμαστείς καταλλήλως. Και ποιος θα σε βοηθήσει σε αυτό; Φυσικά οι ειδικοί στα σέξυ εσώρουχα: η ομάδα του Ε-string. Η εποχή είναι ιδανική για να αφήσεις στην άκρη τα μαύρα και σκουρόχρωμα εσώρουχα και να τα αντικαταστήσεις με λευκά, κόκκινα, ροζ και ό,τι άλλο σου αρέσει και νιώθεις πως σου ταιριάζει. Στο σημερινό μας άρθρο έχουμε κάποιες Ιδέες για εσένα, για να μπεις για τα καλά στο πνεύμα της άνοιξης και να παρασύρεις και τον σύντροφό σου.

Νυχτικάκια και ζεστές βραδιές πάνε μαζί!

Δεν υπάρχει κάτι πιο αισθησιακό από το να κυκλοφορείς στο σπίτι ή να ξαπλώνεις στο κρεβάτι δίπλα στο ταίρι σου, με ένα νυχτικάκι όλο υποσχέσεις! Ειδικά τα σατέν νυχτικάκια & Babydolls ανήκουν στα Bestsellers της ανοιξιάτικης collection. Η μαλακή τους υφή και οι λεπτομέρειες από δαντέλα κολακεύουν το κορμί και το καθιστούν ακαταμάχητο στα μάτια του συντρόφου σου. Συνδύασέ τα με μια σέξυ ρόμπα που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα ακόμη κι αν τα φοράς ένα απλό απόγευμα στο σπίτι σου. Μπορείς να προσκαλέσεις για καφέ τον παρτενέρ σου σπίτι και να τον υποδεχθείς μόνο με το Babydoll σου και τη ρόμπα σου ελαφρώς ανοιχτή στο μπροστινό μέρος. Το σίγουρο είναι πως μόνο καφέ δεν θα πιείτε…

Κορμάκια όλο υποσχέσεις!

Σου έχουμε ξεχωρίσει εδώ καυτά κορμάκια που ανεβάζουν τον αισθησιασμό και την επιθυμία κατακόρυφα και δεν είναι μαύρα! Τόλμησε να βάλεις χρώμα στις prive εμφανίσεις σου και επίλεξε ανάμεσα σε κόκκινα, ροζ, μπεζ & animal print και κέντρισέ του το ενδιαφέρον. Τα κορμάκια από το E-string αγκαλιάζουν τόσο όμορφα το σώμα και κολακεύουν κάθε σωματότυπο που θα γίνουν το αγαπημένο σου κομμάτι για ρομαντικές βραδιές με τον σύντροφό σου. Τα κορμάκια με δίχτυ, προσθέτουν ένα επιπλέον kinky χαρακτήρα στην όλη σου εμφάνιση και αιχμαλωτίζουν τον σύντροφό σου στον κόσμο του αισθησιασμού! Φόρεσε ένα sexy κορμάκι και κάνε τον να μην μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα!

Κορσέδες για Total Sexy εμφανίσεις!

Αχχχ, οι αγαπημένοι μας κορσέδες! Σμιλεύουν το σώμα & σαγηνεύουν το ταίρι σου, 2 σε 1! Οι κορσέδες αποτελούσαν ανέκαθεν ένα όπλο σαγήνης των γυναικών. Ο τρόπος με τον οποίο αγκαλιάζουν τη μέση και σταματούν στους γλουτούς κάνουν το ανδρικό φύλο να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Ακόμη και σε λευκό χρώμα, ο κορσές παραμένει εντυπωσιακός και απόλυτα sexy! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά σχέδια και χρώματα και να ζήσεις κι εσύ την απόλυτη εμπειρία στην κρεβατοκάμαρά σου. Φόρεσέ το μέσα από τα ρούχα που επίλεξες για να βγείτε. Έτσι, θα είσαι έτοιμη για όλα όταν επιστρέψετε σπίτι. Μπορείς να αφήσεις τις ενσωματωμένες ζαρτιέρες απλα να πέφτουν δίπλα στους γλουτούς σου, όμως όσο ακόμη ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να συνδυάσεις λεπτές κάλτσες με χαρακτηριστικό τελείωμα, που ξεσηκώνουν κι εκείνες με τη σειρά τους την όρεξη για τρελίτσες!

Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις για να υποδεχθείς την άνοιξη είναι καλοδεχούμενο, αρκεί να συνοδεύεται από την αντίστοιχη διάθεση και θέληση να δοκιμάσεις νέα πράγματα!


Στο Ε-string θα βρεις αμέτρητες επιλογές από σέξυ εσώρουχα και αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να στήσεις το σκηνικό για την απόλυτη ερωτική βραδιά! Πλοηγήσου τώρα στο eshop και ανακάλυψέ τα όλα. Άφησε το email σου και κέρδισε έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)