Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy κορσέδες – Στυλ και ποιότητα που δε διαπραγματεύεσαι

Sexy κορσέδες – Στυλ και ποιότητα που δε διαπραγματεύεσαι

 

Sexy κορσέδες – Στυλ και ποιότητα που δε διαπραγματεύεσαι

Η αλήθεια είναι πως οι sexy κορσέδες δεν είναι ένα από τα κομμάτια που θα φορέσεις κάθε μέρα. Δεν είναι ένα από τα κομμάτια που θα φορέσεις με ένα καθημερινό ντύσιμο, αντιθέτως είναι από τα κομμάτια που θα φοράς και θα απολαμβάνεις όλες εκείνες τις στιγμές, στις οποίες θες να δώσεις μια επιπλέον βαρύτητα και σημασία, όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές που θες να θυμάσαι για πάντα!

Γιατί οι sexy κορσέδες πρέπει και αξίζουν να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Αρχικά, γιατί οι sexy κορσέδες αποτελούν την επιτομή της φινέτσας! Και τι καλύτερο μπορεί να νιώθει μια γυναίκα εκτός από φινετσάτη, με όλη τη σημασία της λέξης; Τι καλύτερο από την αυτοπεποίθηση αυτήν που χαρίζει ένα look και ένα σύνολο κορυφαίας αισθητικής και στυλ, που δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από ένα κόσμημα; Τίποτα φυσικά! Έπειτα, οι sexy κορσέδες έχουν μια μοναδική ιδιότητα: Να μπορούν να μεταμορφώσουν ένα φαινομενικά συνηθισμένο, ίσως και βαρετό look ή σετ εσώρουχα, σε ένα εντυπωσιακό σύνολο, έτοιμο να αλλάξει κάθε νύχτα σου με μια μόνο κίνηση! Κι αυτό γιατί δε χρειάζεται τρομερές αλλαγές και προσθήκες! Απλά το αγαπημένο σου εσώρουχο ή string, τον κορσέ που θα επιλέξεις, ίσως κι ένα σετ ζαρτιέρες, και είσαι πανέτοιμη να βάλεις φωτιά στη νύχτα! Τέλος, γιατί οι sexy κορσέδες εκτός από ένα κομμάτι που βελτιώνει και αναβαθμίζει αισθητά το sexy κομμάτι του look σου, δημιουργήθηκαν και σε μια παλιότερη εποχή, πιο vintage, πιο ρομαντική, και με γνώμονα το στυλ, για να προσδίδουν μια έξτρα νότα θηλυκότητας στο σύνολό σου, και μια τέλεια σιλουέτα, κάθε φορά! Κι αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να θυσιάσουμε, σωστά;

Έτσι λοιπόν, οι sexy κορσέδες κερδίζουν επάξια μια θέση, τόσο στην καρδιά, όσο και στο μυαλό και τη γκαρνταρόμπα μας, αλλά και σε κάθε νύχτα που θέλουμε να θυμόμαστε για πολλά χρόνια ακόμα! Απόλαυσε τους αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)