Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σετ Εσώρουχα Passion Mirajane – Sexy, προκλητικά, και απόλυτα θηλυκά

Σετ Εσώρουχα Passion Mirajane – Sexy, προκλητικά, και απόλυτα θηλυκά

 

Σετ Εσώρουχα Passion Mirajane – Sexy, προκλητικά, και απόλυτα θηλυκά!

Για εσένα που δε δέχεσαι εκπτώσεις στο στυλ σου, για εσένα που δε συμβιβάζεσαι, για εσένα που το καλύτερο είναι απλά τρόπος ζωής, καιρός να εμπλουτίσεις τα πιο sexy look σου με άποψη και ένα σετ εσώρουχα που θα κάνει τη διαφορά στη γκαρνταρόμπα σου! Το εντυπωσιακό Σετ Εσώρουχα Passion Mirajane ήρθε για να μείνει και να κάνει τη ζωή σου και τις νύχτες σου πιο καυτές από ποτέ!

Σετ Εσώρουχα Passion Mirajane – Back in Black!

Minimal και ξεχωριστό, sexy & πιο καυτό από κάθε άλλο! Το Σετ Εσώρουχα Passion Mirajane είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, αλλά και να εντυπωσιάσεις σε κάθε σου εμφάνιση! Βασισμένο στα σύγχρονα trends της εποχής, αλλά και την εγγυημένη ποιότητα και εφαρμογή της Passion, το Mirajane έρχεται να ταράξει τα νερά στα γυναικεία εσώρουχά σου και στο πιο πικάντικα Look σου! Ταιριάζοντας τα μοντέρνα λάστιχα, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια εφαρμογή και σε συνδυασμό με το πάντα εκλεπτυσμένο και απολαυστικό μαύρο, η Passion καταφέρνει να παντρέψει την πολυτέλεια της δαντέλας με το λάστιχα και το πιο μοντέρνο και urban look! Έτσι, κατορθώνει να δημιουργήσει ένα σύνολο ταυτόχρονα sexy και απολαυστικό, όσο και ιδανικό να το φοράς, τόσο μέσα από ένα αθλητικό outfit, όσο και με το αγαπημένο σου σύνολο στις βόλτες σου! Πόσο μάλλον αν το συνδυάζεις και με το ασορτί στρινγκ του, που δίνει μια extravagant sexy νότα και το μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σετ εσώρουχα που είχες ποτέ!

Αν ακόμη το σκέφτεσαι, σου έχουμε τη λύση! Κάνε κλικ εδώ, παράγγειλε το αποκλειστικά από το E-string.gr και απόλαυσε την άριστη εφαρμογή και το sexy στυλ του κάθε στιγμή της ημέρας! Γιατί τώρα μπορείς να έχεις και sexy Looks και τέλεια εφαρμογή και άνεση, όποτε εσύ το επιλέγεις!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)