Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Κορμάκια που θα κάνουν και τον πιο απαιτητικό...να λιώσει

Sexy Κορμάκια που θα κάνουν και τον πιο απαιτητικό...να λιώσει

 

Sexy Κορμάκια που θα κάνουν και τον πιο απαιτητικό...να λιώσει!

 

΄Ήρθε η στιγμή να επιλέξεις ένα σέξι εσώρουχο, για μια ιδιαίτερη στιγμή με το σύντροφό σου! Μια επέτειος, ένα βράδυ που θέλετε να γιορτάσετε μια επιτυχία σου, ένα χαρούμενο γεγονός, ή απλά μια νύχτα που θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό! Τι επιλέγεις λοιπόν; Θα ακολουθήσεις την πεπατημένη ξανά, ή είσαι έτοιμη για νέες εμπειρίες; Αν λοιπόν ψάχνεις κι εσύ το κάτι διαφορετικό, ακολούθησε μας στην αναζήτηση για τα πιο σέξι κορμάκια που είχες ποτέ στη ντουλάπα σιυ!

 

Ποια σέξι κορμάκια να επιλέξεις;

 

Και ας πούμε ότι επιλέγεις εν τέλει να κινηθείς με σέξι κορμάκια για το ραντεβού, την επέτειό σου ή όποια άλλη περίσταση εσύ θεωρείς σημαντική! Πώς θα Με τα επιλέξεις, για να ξέρεις πως έκανες τη σωστή επιλογή; Και ακόμη καλύτερα, πώς θα κάνεις τη σωστή επιλογή για να ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητά σου; Πάμε να δούμε μαζί με ποια κριτήρια θα τα επιλέξεις!

 

Με βάση το οutfit σου

 

Φυσικά, ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια, είναι η περίσταση, και συγκεκριμένα το outfit το οποίο θα επιλέξεις πάνω από τα εσώρουχά σου! Και επειδή, για κάθε γυναίκα, αυτό είναι μια ιδιαιτέρως προσωπική διαδικασία, φρόντισε να ενσωματώσεις τα σέξι κορμάκια σου όσο καλύτερα γίνεται με το outfit, ώστε να μπορείς να νιώθεις άνετα, και να το φορέσεις, αλλά και να βγάλεις τα ρούχα σου στη συνέχεια!

 

Με βάση την περίσταση

 

Ίσως το πιο σημαντικό κριτήριο, είναι η περίσταση, αλλά και το πόσο σημαντική, ιδιαίτερη, συνηθισμένη ή ακόμη και μοναδική είναι για εσένα! Αν για παράδειγμα, θες απλά να δώσεις ζωή σε ένα βράδυ που προμηνύεται βαρετό, τότε ίσως δε χρειάζεσαι κάτι πολύ έντονο! Αν όμως, ετοιμάζεις ένα σκηνικό που θα θες να θυμάσαι για χρόνια, τότε βάλε τα δυνατά σου και προτίμησε κάτι εντυπωσιακό και ασυνήθιστο!

 

Με βάση το mood σου

 

Η ψυχολογία και η διάθεσή σου παίζουν τεράστιο ρόλο στην ερωτική και όχι μόνο ζωή σου, πόσο μάλλον και στα σέξι εσώρουχά σου! Τα sexy κορμάκια σου δεν αποτελούν εξαίρεση φυσικά, ούτε και ο τρόπος που θα τα επιλέξεις ή θα τα φορέσεις, οπότε φρόντισε να ταιριάζουν με τη διάθεσή σου, και όλα όσα θέλεις να δείξεις και να πετύχεις με το σύντροφό σου!

 

Πάνω από όλα όμως, για να διαλέξεις τα σωστά sexy κορμάκια για τη σωστή περίσταση, θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, αλλά και τους ειδικούς στα sexy κορμάκια, αποκλειστικά στο E-string.gr! Γιατί εδώ θα βρεις μια τεράστια ποικιλία με όλα όσα θα λατρέψεις να φοράς! Μην αργείς! Ανακάλυψε τα εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)