Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy as you go, με την εντυπωσιακή sexy ρόμπα Obsessive Sensuella

Sexy as you go, με την εντυπωσιακή sexy ρόμπα Obsessive Sensuella

 

Sexy as you go, με την εντυπωσιακή sexy ρόμπα Obsessive Sensuella!

 

Πόσες φορές ένιωσες απόλυτα ευχαριστημένη με μια αγορά σας σε σέξι εσώρουχα; Και πόσες ακόμη φορές τα απολάμβανες ξανά και ξανά για πολλές ημέρες, χωρίς δισταγμό; Σε διαβεβαιώνουμε, πως όταν αποκτήσεις τη sexy ρόμπα Obsessive Sensuella, θα το ξανανιώσεις, στο απόλυτο, με μια από τις πιο σέξι και ποιοτικές αγορές που έκανες ποτέ!

 

Η sexy ρόμπα Obsessive Sensuella είναι η απάντηση στις αναζητήσεις σου!

 

Ξέρουμε πως όλα τα σέξι εσώρουχα δεν είναι ίδια! Το καθένα έχει τη δική του προσωπικότητα, είναι δημιουργημένο για ξεχωριστούς λόγους, αλλά έχει επίσης και τη δική του χρήση, αλλά και αξία όταν το φοράς! Το έχεις επιλέξει για ένιωθες καλά με τον εαυτό σου και το σώμα σου όταν το είδες, το φαντάστηκες επάνω σου, και αποφάσισες πως σου ταιριάζει και θες να το κάνεις δικό σου!

 

Η sexy ρόμπα Obsessive Sensuella λοιπόν δεν αποτελεί εξαίρεση στον παραπάνω κανόνα, και μάλιστα για πολύ καλό λόγο! Γιατί μπορεί να σου χαρίσει μοναδικές στιγμές άνεσης και sexiness, που θα λατρέψεις και θα αγαπήσεις, ακόμη και σε στιγμές που το mood σου θέλει άμεσα ένα boost αυτοπεποίθησης! Γιατί; Ο λόγος είναι πολύ απλός! Το κόκκινο, εντυπωσιακό της χρώμα, είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μαγνητίσεις το βλέμμα του! Οι ρομαντικές λεπτομέρειες από μαύρη δαντέλα, είναι όσα χρειάζεσαι για να τη συνδυάσεις απόλυτα με τα πιο σέξι μαύρα εσώρουχά σου! Και η απαλή σατέν υφή της, είναι το απαλό άγγιγμα που χρειάζεσαι στο σώμα σου, για να απολαύσεις ένα όμορφο, ή και πικάντικο βράδυ, έπειτα από μια κουραστική μέρα! Κι αν ακόμη το σκέφτεσαι, με τη σιγουριά και την ποιότητα κατασκευής της Obsessive, ξέρεις πως η sexy ρόμπα Obsessive Sensuella δεν είναι τίποτα λιγότερο, από την καλύτερη επιλογή σου!

 

Για μια σέξι και ρομαντική επιλογή λοιπόν, η λύση ακούει στο όνομα sexy ρόμπα Obsessive Sensuella, και σε περιμένει σε σούπερ τιμή, αποκλειστικά στο E-string.gr! Για εσένα που θες το κάτι παραπάνω, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και το στυλ σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)