Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σέξι Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη - Απόλαυσε τα, πιο ξεχωριστά από ποτέ

Σέξι Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη - Απόλαυσε τα, πιο ξεχωριστά από ποτέ

 

Σέξι Εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη: Απόλαυσε τα, πιο ξεχωριστά από ποτέ!

Το να είσαι σέξι δεν γνωρίζει όρια. Και πολύ περισσότερο, το να είσαι σέξι, δε γνωρίζει ηλικίες, μεγέθη και μόδες. Το να μπορείς δε, να είσαι ο εαυτός σου με σέξι εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, και να μπορείς να εκφράσεις όλη τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ σου, είναι ευτυχία! Γι’ αυτό κι εμείς στο e-string.gr φροντίζουμε να επιλέγουμε πάντοτε τα καλύτερα plus size σέξι εσώρουχα να τα απολαμβάνεις σε κάθε ευκαιρία!

Σέξι Εσώρουχα σε Μεγάλα Μεγέθη - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε στα νούμερα, αλλά στην πραγματικά ανεξάντλητη ποικιλία τους και τις μοναδικές επιλογές που μπορείς να αποκτήσεις κυριολεκτικά με ένα κλικ. Είτε πρόκειται για κορμάκια plus size , είτε για babydoll, είτε για εντυπωσιακά σετ εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, το μόνο σου όριο είναι η φαντασία σου...και όχι άδικα!

Βρες λοιπόν το αγαπημένο σου χρώμα! Βρες το αγαπημένο σου στυλ! Βρες τις υφές που σε κάνουν να αισθάνεσαι σέξι, θηλυκή, άνετα ή ακόμη καλύτερα...ο εαυτός σου! Και διάλεξε! Διάλεξε τα σέξι εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη που σε εκφράζουν, κι αυτά που νιώθεις πως θα σε κάνουν να αισθανθείς πιο γυναίκα και πιο σέξι από ποτέ!

Έτσι, μπορείς να έχεις ένα σετ εσώρουχα για τις καθημερινές σου ανάγκες, με πιο άνετη γραμμή αλλά και λίγες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ένα κορμάκι για μια πιο ξεχωριστή νύχτα στην οποία επιθυμείς να δώσεις μια εντυπωσιακή αλλά και πικάντικη νότα, και ένα babydoll για μια χαλαρή βραδιά που θες να εξελιχθεί σε κάτι μοναδικό! Ή γιατί όχι και όλα μαζί;

Εσύ, τι θα επιλέξεις;

Μήπως να τα κάνεις όλα δικά σου; Ή καλύτερα να βρεις τα δικά σου σέξι εσώρουχα σε μεγάλα μεγέθη, αυτά που θα ξεχωρίσουν πάνω σου με την κορυφαία αισθητική τους; Ότι κι αν επιλέγεις, ένα είναι το σίγουρο:

Στο e-string.gr θα βρεις ακριβώς αυτό που σε εκφράζει, στην καλύτερη τιμή! Δες τα όλα με ένα μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)