Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body - Το πάθος μιας νύχτας σε ένα κορμάκι

Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body - Το πάθος μιας νύχτας σε ένα κορμάκι

 

Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body - Το πάθος μιας νύχτας σε ένα κορμάκι

 

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα μυθιστόρημα το οποίο θα περιέγραφε το Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body δίνοντας μια μοναδική sexy νότα και έναν αέρα μυστηρίου σε κάθε σας εμφάνιση στην οποία θα το επιλέγατε! Μοναδικά αισθησιακό, εξαιρετικά άνετο και ρομαντικό, αλλά και ιδανικά ευέλικτο για να μπορείς να το φορέσεις πρακτικά παντού, είναι ίσως το next best thing του φετινού χειμώνα στα γυναικεία κορμάκια!

 

Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body - Τέλειο look σε κάθε περίσταση

 

Φυσικά, όλα αυτά δε θα σήμαιναν τίποτα, αν δεν είχες στα χέρια σου μια επιλογή τόσο διαχρονική, όσο και μοναδική, που θα κάνει τη διαφορά στη γκαρνταρόμπα σου! Τι είναι όμως αυτό που κάνει το Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body μοναδικό; Είναι η διαφάνεια στο εμπρός μέρος που αποκαλύπτει αρκετά; Μήπως είναι η κορυφαία εφαρμογή του που ξεχωρίζει και σου χαρίζει μοναδική άνεση όσες ώρες κι αν το φοράς; Είναι ίσως το περίτεχνο σχέδιό του στο μπούστο και στο πίσω μέρος; Ή μήπως είναι το ιδανικό κόψιμο που αγκαλιάζει τις καμπύλες σου με μια μοναδική υφή που ξεχωρίζει; Σίγουρα δεν είναι κάτι από αυτά, αλλά όλα αυτά μαζί που συνθέτουν ένα κομμάτι τόσο μοναδικό όσο λίγα. Είναι όλα αυτά που αγαπάς και επιλέγεις στα εσώρουχα Passion και είναι όλα αυτά που θες και αξίζεις να έχεις στα γυναικεία εσώρουχά σου! Γιατί το Γυναικείο Κορμάκι Passion Nadya Body μπορεί να γίνει ένα ακόμη κορμάκι στη συλλογή σου, ή να γίνει το κορμάκι που θα κάνει τη συλλογή σου πιο ανανεωμένη και πιο ξεχωριιστή από κάθε άλλο!

 

Τόλμησε το, απόλαυσε το, και κάν’ το δικό σου με΄ένα κλικ μόνο από το E-string.gr! Ο φετινός χειμώνας θα είναι γεμάτος συγκινήσεις, οπότε φρόντισε να τον υποδεχθείς σωστά και με τέλειο στυλ για τις νύχτες που θα ακολουθήσουν! ¨Ή δες όλα τα κορμάκια και βρες το δικό σου εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)