Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σέξι εσώρουχα και Χριστούγεννα: Ένας μαγικός συνδυασμός

Σέξι εσώρουχα και Χριστούγεννα: Ένας μαγικός συνδυασμός

 

Σέξι εσώρουχα και Χριστούγεννα: Ένας μαγικός συνδυασμός!

 

Ψάχνεις τον καλύτερο τρόπο να οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου ενόψει Χριστουγέννων, με τα πιο σέξι εσώρουχα αλλά δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Οι ειδικοί του E-string.gr σου προτείνουν πέντε tips για να μπορέσεις να δημιουργήσεις το τέλειο γιορτινό σκηνικό!

 

Πάμε μαζί λοιπόν για τα πιο σέξι Χριστούγεννα!

 

Tip νούμερο ένα: ξεκίνησε με κόκκινο χρώμα! Το κόκκινο χρώμα είναι το κατεξοχήν χρώμα των Χριστουγέννων, όπως επίσης και αυτό που προσδίδει μία γιορτινή διάθεση! Τα σετ που μπορείς να βρεις καθώς και τα σέξι εσώρουχα σε κόκκινο χρώμα είναι ιδανική επιλογή για ένα φλογερό γιορτινό βράδυ!

 

Tip νούμερο δύο: Επέλεξε τα σέξι εσώρουχα σου σε συνδυασμό με το υπόλοιπο σκηνικό! Για να δημιουργήσεις το απόλυτο γιορτινό σκηνικό δε χρειάζεσαι μόνο σέξι εσώρουχα αλλά και ένα σέξι σκηνικό το οποίο θα σε εμπνεύσει είναι λάβεις δράση αλλά και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσετε τα εσώρουχα σου!

 

Tip νούμερο τρία: Πρέπει σίγουρα να βάλεις και σέξι babydoll στην συλλογή σου! Ένα κομμάτι που πολύ συχνά παραβλέπουν πολλές γυναίκες είναι και ένα από αυτά που μπορεί να κάνει τη διαφορά! Ειδικά σε κόκκινο χρώμα το σωστό σέξι babydoll την σωστή στιγμή μπορεί να απογειώσει την βραδιά αλλά και την διάθεσή σας!

 

Tip νούμερο τέσσερα: Μην ξεχνάτε να συνδυάζετε τα κομμάτια σας μεταξύ τους! Ναι μεν τα σετ σέξι εσωρούχων είναι πάρα πολύ όμορφα και πάρα πολύ εύκολα στο να τα επιλέξεις, όμως ο σωστός συνδυασμός από τα σωστά εσώρουχα με τα σωστά σέξι αξεσουάρ, μπορεί να αλλάξει όλο το στυλ και το look σου μέσα σε μία στιγμή! Πόσο μάλλον δε αν συνδυάσεις ζαρτιέρες με τα σωστά σετ εσώρουχα ή ένα καυτό κορμάκι με το ανάλογο καλσόν, το αποτέλεσμα πάντα θα σε δικαιώνει!

 

Tip νούμερο πέντε: Βάλε στο παιχνίδι και το σύντροφό σου! Οι σωστές και οι πιο όμορφες εμπειρίες είναι αυτές που τις μοιράζεσαι! Γι’ αυτό πριν έρθει αυτή η στιγμή, φρόντισε να την εμπλουτίσεις με σέξι ανδρικά εσώρουχα και το σύντροφό σου! Επέλεξε ένα γιορτινό μποξεράκι σε κόκκινο ή σε μαύρο χρώμα, και αν είσαι και λίγο πιο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας, μπορείς πάντα να επιλέξεις ανδρικά μποξεράκια με ελαφάκια με τον Άγιο Βασίλη ή μει οτιδήποτε γιορτινό εσύ προτιμάς να δεις φορεμένο από το σύντροφό σου!

 

Είσαι λοιπόν σε γιορτινό mood; Αν ναι, είσαι στο σωστό μέρος! Ξεκίνησε τώρα την αναζήτηση για να ανακαλύψεις τα πιο σέξι γιορτινά εσώρουχα για τα Χριστούγεννα και ζήσε τις γιορτές με άλλη λάμψη, με άλλη διάθεση, και σίγουρα πιο σέξι από ποτέ με τις νέες παραλαβές του E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)