Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ready to rock? Ready for love! Με το sexy κορμάκι Obsessive Lovlea

Ready to rock? Ready for love! Με το sexy κορμάκι Obsessive Lovlea

 

Ready to rock? Ready for love! Με το sexy κορμάκι Obsessive Lovlea!

 

Tα πράγματα είναι απλά. Για να κάνεις την αλλαγή, χρειάζεσαι κάτι δραστικό! Και για να κάνεις την αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, χρειάζεσαι την πιο δραστική νότα αλλαγής, από αυτούς που ξέρουν να σου προσφέρουν πάντα το καλύτερο στα σέξι εσώρουχά σου! Χρειάζεσαι την υπογραφή της Obessive, στο νέο σέξι κορμάκι Obsessive Lovlea, για ένα look που θα τον αφήσει με το στομα ορθάνοιχτο!

 

Το στυλ που θα λατρέψεις να έχεις!

 

Και γιατί θα γίνει αυτό, είναι πραγματικά πολύ απλό. Γιατί πάντα θα έχεις μια τοπ επιλογή για να ανάβεις τα αίματα σε κάθε πιθανή ευκαιρία. Γιατί πάντα θα του τραβάς το βλέμμα και την προσοχή, χωρίς την παραμικρή προσπάθεια. Και κυρίως, γιατί θα απολαμβάνεις τον εαυτό σου και το σώμα σου, αλλά και το πόσο σέξι αισθάνεσαι, περισσότερο από κάθε άλλη φορά!

 

Το σέξι κορμάκι Obsessive Lovlea είναι η επιτομή στα σέξι κορμάκια που θα ήθελες και αξίζει να έχεις στο συρτάρι σου! Κατακόκκινο και φλογερό, είναι η φαντασίωση που θα δημιουργήσεις σε εσένα και στο σύντροφό σου, για το πώς πρέπει να είναι ένα πραγματικά σέξι κόκκινο εσώρουχο. Λιτό και απέριττο, αλλά ταυτόχρονα αφόρητα σέξι, καθώς καταφέρνει να συνδυάζει ρομαντικές πινελιές, με προκλητικά στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα! Διαφάνειες και δαντέλα, για να μπορείς να το ταιριάξεις με τις αγαπημένες σου κάλτσες ή ζαρτιέρες, αλλά και με όποιο άλλο kinky αξεσουάρ επιλέξεις! Αλλά και με σχοινιά και φιόγκους, στοιχεία τα οποία είναι και αυτά που αποτελούν το αλατοπίπερο στα σέξι εσώρουχά σου! Σχοινιά στη μέση, αλλά και στο στήθος σου, για να χαρίζουν την ψευδαίσθηση ενός κανονικού σουτιέν, που αφήνουν όμως πολλά στη φαντασία! Φιόγκους στο στήθος και στο ασορτί στριγνκ, για να μην ξεχνάμε τις ρομαντικές πινελιές, πάντα όμως φανερώνοντας την προκλητική σου διάθεση! Και μάλιστα σε ένα μικροσκοπικό στρινγκ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το αγαπημένο σου σετ, για να γίνει το σέξι κορμάκι Obsessive Lovlea, το απόλυτο αγαπημένο σου!

 

Κι αν σου φαίνονται όλα αυτά υπέροχα κι εντυπωσιακά στο σέξι κορμάκι Obsessive Lovlea, να είσαι σίγουρη πως από κοντά, είναι ακόμη καλύτερα! Γιατί θα συμπληρωθούν από ένα πολύ βασικό χαρακτηριστικό: την προσωπικότητά σου! Γι’ αυτό μην αργείς άλλο! Απόκτησε το, απόλαυσε το και αγάπησε το!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)