Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Set Obsessive Tulia Cupless – Μια μοναδική επιλογή για το φετινό χειμώνα

Sexy Set Obsessive Tulia Cupless

 

Sexy Set Obsessive Tulia Cupless – Μια μοναδική επιλογή για το φετινό χειμώνα!

 

Και πώς θα μπορούσε να μην είναι με ένα τόσο εντυπωσιακό design; Μοναδικά χρώματα, απόλυτα sexy look και γραμμές που δεν αφήνουν παρά μόνο ελάχιστα στη φαντασία, έρχονται να συνθέσουν ένα sexy σύνολο που θα κλέψει εγγυημένα την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση! Κι όλα αυτά με την ποιότητα κατασκευής της Obsessive, για να δώσεις στο φετινό χειμώνα την πιο καυτή ίσως νότα από στυλ και άποψη για τις ιδιαίτερες στιγμές σου!

 

Feeling sexy enough? Not yet!

 

Αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες λοιπόν για να ανανεώσεις τα γυναικεία εσώρουχά σου με το πιο sexy σύνολο! Μαύρο και μπορντό δένουν μαζί σε ένα πολύ ξεχωριστό παιχνίδι αισθήσεων και συναισθημάτων που αντικατοπτρίζονται απόλυτα στο νέο σύνολο της Obsessive! Φυσικά, η sexy πινελιά δε θα μπορούσε ποτέ να λείπει από το παιχνίδι, παρά μόνο να αποτελεί κυρίαρχο χαρακτηριστικό και σήμα κατατεθέν. Έτσι, ο ανοιχτός καβάλος και το σουτιέν που αποτελείται από σχοινιά σε τριγωνικό σχήμα και δαντέλα μόνο στο κάτω μέρος! Έτσι, αφήνει το στήθος σας ακάλυπτο μόνο με μια sexy πινελιά που θα δώσει μια χαρακτηριστική νότα αισθησιασμού και προκλητικότητας στο look σας! Η sexy δαντέλα δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει, καθώς σαν απόλυτο φετίχ για μερικούς αλλά και μια ρομαντική ιδέα στο sexy σύνολο, ολοκληρώνει με τον καλύτερο και ευφάνταστο χρωματικά τρόπο, την καινούργια προθήκη της Obsessive! Έτσι, με άνεση που ξεχωρίζει, ρυθμιζόμενες τιράντες για να το προσαρμόσεις όπως ακριβώς εσύ θες και σου ταιριάζει, αλλά και μαλακή ενίσχυση εσωτερικά, μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις στον εαυτό σου ένα μικρό δώρο;

 

Ένα sexy σύνολο είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα μιας γυναίκας που σέβεται το σώμα και τον εαυτό της, και θέλει μόνο το καλύτερο για το sexy look της! Απόκτησε το αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)