Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Εσώρουχα Γάμου

Εσώρουχα Γάμου Ποστ

 

Έτοιμη για τη μεγάλη μέρα; Απόλαυσε τη όσο καμιά με τα πιο sexy εσώρουχα γάμου!

 

Χωρίς αμφιβολία για τις περισσότερες γυναίκες, η ημέρα του γάμου τους αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αλλά και τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους. Τόσο η συναισθηματική φόρτιση, αλλά και η χαρά στο ταξίδι της νέας τους ζωής με το σύντροφό τους, είναι αυτά που δημιουργούν ένα αίσθημα που είναι δύσκολο να περιγραφεί με λόγια! Δε θα ήταν κρίμα όμως να μην ολοκληρώσεις τη βραδιά αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο; Στο E-string.gr σου προτείνουμε τις καλύτερες και πιο sexy επιλογές για τη νύχτα του γάμου σου!

 

Εσώρουχα Γάμου: Το λευκό, στα καλύτερά του!

 

Εσύ, τι τύπος είσαι; Θες τα εσώρουχά σου να προκαλούν σε κάθε δυνατή ευκαιρία, ή προτιμάς κάτι πιο απαλό, διακριτικό, και ίσως ρομαντικό; Τα εσώρουχα γάμου είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση και έτσι είναι σωστό να παραμείνει, γιατί κάθε γυναίκα είναι μοναδική, όπως πρέπει να είναι και τα εσώρουχα για την πρώτη νύχτα του γάμου της! Έτσι, από κορσέδες και ζαρτιέρες έως και στρινγκ ή σλιπ γυναικεία εσώρουχα, η επιλογή είναι δική σου και θα πρέπει να έχει μόνο ένα σκοπό: να σου προσφέρει την άνεση και την πολυτέλεια που κάθε γυναίκα θέλει να έχει για το γάμο της! Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα γάμου, για κάθε σου ανάγκη και κάθε σου διάθεση, με δαντέλα, ή χωρίς, με προκλητικές ή ρομαντικές γραμμές, vintage ή μοντέρνα, ακόμη και παιχνιδιάρικα, που θα τον προκαλέσουν να θυμάται για πάντα αυτήν τη νύχτα! Γι’ αυτό, άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη, απόλαυσε τη στιγμή και διάλεξε τα πιο εντυπωσιακά εσώρουχα γάμου, που θα τον αφήσουν άφωνο!

 

Κάνε κλικ εδώ, δες τα όλα, και δημιούργησε το δικό σου σύνολο γάμου, ή επέλεξε μεμονωμένα κομμάτια και έτοιμα σύνολα που θα τον μαγνητίσουν! Δες τα όλα στο E-string.gr και καλά στέφανα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)