Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set – Η τέλεια επιλογή για ένα απολαυστικό καλοκαίρι

Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set – Η τέλεια επιλογή για ένα απολαυστικό καλοκαίρι

 

Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set – Η τέλεια επιλογή για ένα απολαυστικό καλοκαίρι!

Η φαντασία παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μας, είτε αφορά την ερωτική είτε την καθημερινότητά μας αλλά και κάθε κομμάτι της. Είναι μια μοναδική δύναμη που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε βαρετή στιγμή σε συναρπαστική, κάθε μονότονο ραντεβού σε περιπέτεια και κάθε συνηθισμένη βραδιά, σε μια βραδιά που θα θυμάσαι για πάντα! Πώς θα μπορούσε λοιπόν το Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set να λείπει από την προσωπική σου συλλογή, εσένα που αγαπάς τη φαντασία και το τέλειο στυλ στα εσώρουχά σου; Δε μπορεί φυσικά!

Το Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set είναι όλα όσα έψαχνες!

Απόλυτα συνυφασμένο με το κλίμα του καλοκαιριού που πλησιάζει, αλλά και με το εντυπωσιακό design, και την έμφαση στη λεπτομέρεια, το Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις top επιλογές που μπορείς να κάνεις για ένα εξαιρετικό σετ εσώρουχα. Καθ’ ότι λευκό, εναρμονίζεται τέλεια, τόσο με λευκά, όσο και με μαυρισμένα δέρματα, χαρίζοντας έτσι μια μοναδική συνάφεια, ή εξαιρετικά δημιουργική αντίθεση σε κάθε περίπτωση! Δημιουργημένο με γνώμονα τη φαντασία, αλλά και την τέλεια εφαρμογή, το brallette του αγκαλιάζει τέλεια το μπούστο, ενώνοντας παράλληλα δύο στοιχεία που κυριαρχούν στα μοντέρνα εσώρουχα, με έναν τρόπο εξαιρετικά όμορφο! Η δαντέλα λοιπόν κάνει έντονη την παρουσία της τόσο στο σουτιέν αλλά και στο μπραζίλ του, συνδυάζοντας όμως το πιο sexy στοιχείο με σχοινιά που δένουν τόσο στο μπούστο όσο και στα πλαϊνά του μπραζίλ, αναδεικνύοντας έτσι τα πιο καυτά στοιχεία σου! Κι όλα αυτά, σε ένα «πακέτο» που αγκαλιάζει τόσο το στήθος όσο και τις καμπύλες σου με τρόπο απολαυστικό, απόλυτη άνεση, αλλά και προσαρμοστικότητα στο τι θες και επιθυμείς από το τέλειο σετ εσώρουχα, με ρυθμιζόμενες τιράντες και διπλό κούμπωμα για απόλυτη σταθερότητα!

Το Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set δεν αποτελεί ένα ακόμη συνηθισμένο σετ εσώρουχα. Αποτελεί την επιτομή του κορυφαίου design, με μπόλικες δόσεις φαντασίας, έντονο το sexy στοιχείο, αλλά και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και άνεση. Το Σετ εσώρουχα Spalex Line Sinon Set είναι απλά το σετ των ονείρων κάθε γυναίκας. Απόκτησε το κι εσύ με ένα μόνο κλικ αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)