Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμα Γυναικεία Μαγιό – Η τάση που ήρθε για να μείνει

Ολόσωμα Γυναικεία Μαγιό – Η τάση που ήρθε για να μείνει

 

Ολόσωμα Γυναικεία Μαγιό – Η τάση που ήρθε για να μείνει

Ολοένα και περισσότερο κάνουν τη δυναμική τους εμφάνιση τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό στις πλαζ όλης της Ελλάδας, και αυτό φυσικά είναι και μια τάση που θα παρατηρήσουμε και αυτό το καλοκαίρι με αμείωτη ένταση! Τόσο τα συνεχώς αναβαθμιζόμενα designs, όσο και οι δυναμικές προσθήκες στις γκάμες μικρών και μεγάλων κατασκευαστών, τα καθιστούν χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο hot trends των τελευταίων ετών!

Γιατί όμως τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό έχουν τόσο μεγάλη απήχηση;

Οι λόγοι είναι πολλοί και διαφορετικοί για κάθε γυναίκα, υπάρχουν ωστόσο κάποιοι κοινοί παρονομαστές που δε μπορούμε να παραλείψουμε. Αρχικά, όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε στο γεγονός πως τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό είναι απόλυτα sexy. Όχι όμως με την κλασική έννοια, αλλά με μια προοπτική πιο αφηρημένη, πιο ρομαντική κάποιες φορές, και αδιαμφισβήτητα πιο προκλητική, πάντα βάση των επιλογών και του προσωπικού μας στυλ! Επίσης, τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό είναι μια επιλογή που δεν κάνουν όλες οι γυναίκες, καθώς δεν αποτελεί την πιο safe επιλογή. Κι αυτό σίγουρα είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για όσες θέλουν να κάνουν τη διαφορά, χωρίς ένα φλύαρο look! Μίνιμαλ, λιτές και απόλυτες γραμμές είναι αυτές που θα κλέψουν τις εντυπώσεις χωρίς περιττές λεπτομέρειες και φανφάρες στο στυλ σου! Τέλος, και αυτή είναι και η διπλή γοητεία τους, με τα ολόσωμα γυναικεία μαγιό έχεις πάντα τη δυνατότητα, ανάλογα βέβαια και το σχέδιο που θα επιλέξεις, να «κρύψεις» τις ατέλειες που θα επιλέξεις! Ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς ή της μέσης, μπορείς κάλλιστα να έχεις το look που θες, χωρίς τις μικρές «λεπτομέρειες» που δε θες να φαίνονται!

Ένα ολόσωμο μαγιό, διαφέρει από ένα μπικίνι σε πολλά σημεία. Ένα από τα πιο βασικά όμως είναι πως μπορείς να το έχεις για πάντα στο ντουλάπι σου, και πάντα να απολαμβάνεις το σώμα σου μέσα σε αυτό όπως εσύ αγαπάς! Απόκτησε τώρα κι εσύ το δικό σου μέσα από μια μοναδική ποικιλία σε ολόσωμα γυναικεία μαγιό αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)