Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – Live your sexiest nights and days

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – Live your sexiest nights and days

 

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 – Live your sexiest nights and days!

 

Αδιαμφισβήτητα τολμηρό, ανεπιτήδευτα sexy. Ιδιαιτέρως λιτό, αλλά ταυτόχρονα και ρομαντικό, με το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα. Το Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 είναι χωρίς αμφιβολία ένα κομμάτι που θα αποκτήσει τη δική του θέση στη γκαρνταρόμπα σας, και δύσκολα θα σκεφτείτε να το αποχωριστείτε! Από τη μία η ξεχωριστή σχεδίασή του, από την άλλη η μοναδική ποιότητα της Obsessive, δημιουργούν ένα σύνολο που θα σας κάνει να δείτε τις νύχτες με άλλο μάτι!

 

Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 –Black is always a perfect choice

 

Φυσικά, ένα από τα κορυφαία γυναικεία σετ εσωρούχων σου δε θα μπορούσε παρά να είναι μαύρο. Απόλυτο μαύρο. Έτσι λοιπόν και το Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 ενσαρκώνει το τέλειο σύνολο μαύρου χρώματος, ρομαντικών λεπτομερειών και sexy γραμμών με την την υπογραφή της Obsessive! Το μαύρο χρώμα του είναι έτοιμο να σου χαρίσει ένα πολυτελές στυλ, πάντοτε με μια δόση λιτότητας αλλά και αισθησιασμού! Η πολυτελής δαντέλα του στο επάνω μέρος αλλά και στο ασορτί στρινγκ είναι χωρίς αμφιβολία και ένα από τα σημεία κατατεθέν του, καθώς συνδυάζει ιδανικά αισθησιακές γραμμές με προσωποποιημένες λεπτομέρειες. Αφήσαμε φυσικά για το τέλος τη sexy σχεδίασή του, καθώς αποτελεί και τη πιο εντυπωσιακή αλλά και προκλητική λεπτομέρεια επάνω στο σετ. Οι απόλυτα minimal γραμμές στο πίσω μέρος του αλλά και τα λεπτά σχοινιά που ενώνουν το πίσω με το εμπρός μέρος είναι έτοιμα να βάλουν φωτιά στο look σου, καθώς δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία. Μόνο όσα κρίνονταν απαραίτητα κράτησε η Obsessive στο Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854, δίνοντας έτσι μια μοναδικά sexy διάθεση και στυλ, σε ένα από τα πιο τολμηρά σετ που φόρεσες ποτέ!

 

Αν λοιπόν και εσύ ψάχνεις μια επιλογή που θα κάνει τις νύχτες σου, πιο φλογερές από ποτέ, μην ψάχνεις άλλο! Το Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Obsessive 854 είναι η πρώτη και η τελευταία επιλογή σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)