Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Μαγιό Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι με τη νέα Collection 2019

Γυναικεία Μαγιό Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι με τη νέα Collection 2019

 

Γυναικεία Μαγιό Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι με τη νέα Collection 2019

 

Η άνοιξη έκανε την εμφάνισή της για τα καλά, και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Ότι το καλοκαίρι είναι ακόμη πιο κοντά και είναι καιρός να προετοιμαστείς κατάλληλα! Κι αν ακόμη δε βρήκες τα γυναικεία μαγιό που θα σου κλέψουν και αυτήν τη χρονιά την καρδιά, ώρα να σταματήσεις πια να ανησυχείς! Το E-string.gr είναι εδώ με την ολοκαίνουργια Collection σε γυναικεία μαγιό για το 2019, με μοναδικά χρώματαστυλ και προτάσεις για να επιλέξεις αυτό που πραγματικά δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εσένα!

 

Γυναικεία Μαγιό: Collection 2019

 

Είσαι έτοιμη λοιπόν; Έτοιμη να ανακαλύψεις χρώματα που δεν έχεις φανταστεί, patterns που θα σε αιχμαλωτίσουν και υφές που δε θα δες να αποχωρίζεσαι όλη μέρα στην παραλία; Τότε είναι καιρός να εμπιστευθείς την νέα Collection της Marko, που είναι εδώ, για να χαρίσει στο στυλ σου μια ξεχωριστή εμπειρία με γυναικεία μαγιό που ξεφεύγουν από καθετί συνηθισμένο! Καιρός λοιπόν να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου ολόσωμα μαγιό τέλεια για κάθε σωματότυπο, που θα κάνουν τις καμπύλες σου πιο sexy από ποτέ, χωρίς όμως απαραίτητα να έχουν μια πολύ αποκαλυπτική διάθεση! Ή μήπως προτιμάς μπικίνι στα γυναικεία μαγιό σου; Ευτυχώς, τώρα έχεις την καλύτερη εναλλακτική με γυναικεία μαγιό μπικίνι, ειδικά σχεδιασμένα να απογειώσουν το look σου στην παραλία, με τον πιο όμορφο τρόπο! Μοναδικός σχεδιασμός, με προκλητική ή μή διάθεση, εξαιρετικές υφές και πρωτότυπες επιλογές είναι έτοιμες να γίνουν δικές σου! Είτε είσαι οπαδός του μαύρου, είτε προτιμάς χρώμα, αν αναζητάς μια επιλογή που θα ξεχωρίσει, και κάτι το εξαιρετικά μοντέρνο, ή αν θες κάτι διαχρονικό, με γήινα χρώματα που σου αρέσει να αγκαλιάζουν το σώμα σου, η επιλογή σου βρίσκεται στη Νέα Collection σε γυναικεία μαγιό από το E-string.gr!

 

Ακόμη περιμένεις λοιπόν; Κάνε τώρα την πιο σωστή επιλογή και βρες τα επόμενα γυναικεία μαγιό σου αποκλειστικά από το E-string.gr με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, και στυλ...που θα ξεχωρίσει!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)