Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τα πιο βασικά 5 πλεονεκτήματα του ολόσωμου μαγιό

Τα πιο βασικά 5 πλεονεκτήματα του ολόσωμου μαγιό

Τα πιο βασικά 5 πλεονεκτήματα του ολόσωμου μαγιό

Το ολόσωμο μαγιό είναι η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να απολαύσουν το καλοκαίρι χωρίς να ανησυχούν για την εμφάνισή τους. Είναι άνετο, καλύπτει όλα εκείνα τα σημεία που θέλετε, είναι κομψό και πρακτικό, αλλά και μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουρη και όμορφη.

1. Είναι πιο άνετο από τα άλλα μαγιό

Με το ολόσωμο μαγιό σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα χαλαρώσει το μπικίνι σας ή αν θα αποκαλύψει περισσότερα από όσο θέλετε. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να απολαύσουν την παραλία ή την πισίνα χωρίς να ανησυχούν για την εμφάνισή τους.

2. Καλύπτει περισσότερα

Το ολόσωμο μαγιό καλύπτει περισσότερα από το μπικίνι, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να κρύψουν κάποια σημεία του σώματός τους που δεν τους αρέσουν, ή θέλουν να τονίσουν περισσότερο κάποια άλλα! Αυτό το καθιστά επίσης μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να κολυμπήσουν ή να κάνουν ηλιοθεραπεία χωρίς να ανησυχούν για το να μαυρίσουν πιο πολύ σε κάποια σημεία του σώματός τους από άλλα.

3. Είναι πιο κομψό

Το ολόσωμο μαγιό μπορεί να είναι εξίσου κομψό με το μπικίνι, αν όχι και πιο κομψό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ ολόσωμων μαγιό διαθέσιμα, από μονόχρωμα και απλά μέχρι πιο περίτεχνα και μοντέρνα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε ένα ολόσωμο μαγιό που να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ και στην περίσταση για την οποία το φοράτε.

4. Είναι πιο πρακτικό

Το ολόσωμο μαγιό είναι πιο πρακτικό από το μπικίνι, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς θα το ταιριάξετε αλλά και πιο εύκολο στη συντήρησή του!

5. Είναι πιο οικονομικό

Τα ολόσωμα μαγιό είναι πολλές φορές πιο οικονομικά από τα μπικίνι, καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσετε το σετ ή και σε κάποιες περιπτώσεις να κάνετε mix & match!

Αν ψάχνετε για ένα μαγιό που είναι άνετο, καλύπτει όσα χρειάζεστε, είναι κομψό, πρακτικό και οικονομικό, τότε το ολόσωμο μαγιό είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Επιπλέον tips για να επιλέξετε το τέλειο ολόσωμο μαγιό

  • Όταν επιλέγετε ένα ολόσωμο μαγιό, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το σχήμα του σώματός σας. Αν έχετε καμπύλες, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό που να τονίζει τις καμπύλες σας. Αν έχετε μικρό στήθος, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με push-up ή με διακοσμητικά στοιχεία στο στήθος. Αν έχετε μεγάλο στήθος, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με μαλακό και υποστηρικτικό ύφασμα.

  • Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ ολόσωμων μαγιό διαθέσιμα, οπότε επιλέξτε ένα στυλ που θα σας αρέσει και που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα. Αν θέλετε να νιώσετε πιο κομψή, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με μοντέρνο σχέδιο. Αν θέλετε να νιώσετε πιο άνετη, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό με πιο κλασικό σχέδιο.

  • Όταν επιλέγετε ένα ολόσωμο μαγιό, φροντίστε να το δοκιμάσετε πριν το αγοράσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι σας ταιριάζει γάντι και ότι θα είναι το πιο άνετο που είχατε ποτέ!

Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να βρείτε το τέλειο ολόσωμο μαγιό που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφη και σίγουρη για τον εαυτό σας. Και με λίγα κλικ στο E-string.gr είναι σίγουρο πως θα βρείτε αυτό που θα σας εκφράσει περισσότερο από κάθε άλλο!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)