Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Βραδιές με ρομαντική & sexy διάθεση με τη Ρόμπα Excellent Beauty N-718

Βραδιές με ρομαντική & sexy διάθεση με τη Ρόμπα Excellent Beauty N-718

 

Βραδιές με ρομαντική & sexy διάθεση με τη Ρόμπα Excellent Beauty N-718

Τι πιο εντυπωσιακό από μια μαύρη & sexy γυναικεία ρόμπα; Ελάχιστα, να είστε σίγουροι. Και η Ρόμπα Excellent Beauty N-718 είναι ακριβώς αυτό: μια απόλυτα sexy, ιδανικά ρομαντική και εντυπωσιακά stylish ρόμπα, ιδανική να συνοδεύσει τις πιο ιδιαίτερες στιγμές και νύχτες που είχατε ποτέ, με την ποιότητα της Excellent Beauty!

Η Ρόμπα Excellent Beauty N-718 έχει όλα όσα έψαχνες

Αν αναζητάς το ιδανικό, τότε μόλις το βρήκες! Και όχι οποιοδήποτε ιδανικό, αλλά την ιδανική γυναικεία ρόμπα, για να κάνεις ακόμη και την πιο βαρετή βραδιά, μια ιδανικά sexy & εντυπωσιακή βραδιά που θα θυμάσαι για πολλές νύχτες! Φυσικά, το μαύρο χρώμα θα θεωρούταν αυτονόητο σε μια τέτοια περίσταση, και δε θα μπορούσε να λείπει. Η διαφάνεια και τα κρόσσια λοιπόν, έρχονται να παντρευτούν σε ένα συνδυασμό ταυτόχρονα εντυπωσιακό και μοναδικά sexy, που δε μοιάζει με τίποτα από όσα είχες δοκιμάσει μέχρι τώρα. Με το ασορτί της στρινγκ, αποτελεί ένα αυτοτελές, όσο και δυναμικό σύνολο, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και στο ελάχιστο από το αγαπημένο σου σετ εσώρουχα! Απόλαυσε το αισθησιακό της ύφος, ακόμη και σε μια ρομαντική βραδιά, χαλαρή στο σπίτι και το καθιστικό σου, ενώ χαλαρώνεις από μια κουραστική μέρα, χωρίς να θυσιάσεις ούτε στο ελάχιστο ένα sexy και ρομαντικό στυλ! Νιώσε την απαλότητα και την αέρινη εφαρμογή και αίσθηση της στο σώμα σου, συνδύασε την με το διάφανο στυλ της, και δέσ’ την με την απαλή, σατέν κορδέλα στο μπροστινό της μέρος, ενώ ταυτόχρονα πέφτει απαλά και αγκαλιάζει τις καμπύλες σου με τον πιο ιδανικό και θηλυκό τρόπο.

Γιατί η Ρόμπα Excellent Beauty N-718 μπορεί, και έχει όλα όσα ήθελες σε μια γυναικεία ρόμπα, και μάλιστα, πιο αισθησιακά και πιο sexy από πάρα πολλές άλλες! Η Ρόμπα Excellent Beauty N-718 είναι αυτή που θα συντροφεύσει μια φαινομενικά απλή και χαλαρή βραδιά, σε μια βραδιά πάθους και μυστηρίου! Κάν’ τη δική σου αποκλειστικά από το E-string.gr με ένα σου μόνο κλικ εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)