Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Νιώσε πιο hot από ποτέ με εντυπωσιακές sexy στολές για κάθε περίσταση

Νιώσε πιο hot από ποτέ με εντυπωσιακές sexy στολές για κάθε περίσταση

 

Νιώσε πιο hot από ποτέ με εντυπωσιακές sexy στολές για κάθε περίσταση!

Θες μια τέλεια λύση για να απολαμβάνεις όλες τις ιδιαίτερες στιγμές σου; Ή μήπως θες να εξιτάρεις το σύντροφό σου όταν δεν το περιμένει; Μήπως να δώσεις μια νέα πνοή και μια σπίθα στη σχέση σου όπως ποτέ άλλοτε; Τώρα ήρθε η στιγμή να το πετύχεις και να ανακαλύψεις τις πιο hot & sexy στιγμές σου, με sexy στολές και outfits που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, όσο ιδιαίτερη κι αν είναι!

Οι sexy στολές που θα αγαπήσεις, εσύ και ο σύντροφός σου!

Και ποιος δε θέλει την πιο sexy διάθεση στη ζωή του; Μικρές, πλην όμως σημαντικές αλλαγές, με πικάντικες επιλογές που χαρίζουν μοναδικές στιγμές πάθους, εξερεύνησης και περιπέτειας ακόμη και στις πιο αναπάντεχες στιγμές! Είτε προτιμάς να αναλάβεις το ρόλο μιας νοσοκόμας, μιας μεσαιωνικής βασίλισσας ή μιας cowgirl, το role playing αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς ερωτικής ζωής, και σε αυτό συμβάλλουν τα μέγιστα οι sexy στολές! Ακόμη και σε εορταστικές περιόδους, όπως τα Χριστούγεννα, μπορείς να κάνεις πανεύκολα τη διαφορά, με sexy σκούφους, sexy κορμάκια και sexy σετ εσώρουχα, απλά, υπέροχα και αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά! Πόσο μάλλον όταν και κάθε ημέρα και εποχή, μπορείς πανεύκολα να παίξεις με χρώματα, στυλ, υφές και ρόλους πέρα από κάθε φαντασία! Γιατί οι sexy στολές σου δεν πρέπει και δε μπορούν να περιορίζονται στα τετριμμένα, αλλά να «παίζεις» με πιο ιδιαίτερους ρόλους! Απόλαυσε το ρόλο της ξυλοκόπου, του Ρομπέν των Δασών, της καμαριέρας, ακόμη και του Pit Stop Girl, και δώσε στις sexy στολές σου, μια πραγματικά διαφορετική νότα, και στις sexy νύχτες σου μια πνοή μυστηρίου , μια αύρα περιπέτειας και μια δόση αδρεναλίνης όπως ποτέ άλλοτε!

Οι sexy στολές αποκτούν την αύρα και την ένταση που εμείς τους δίνουμε, γι’ αυτό φρόντισε να οπλιστείς με τρομερή διάθεση, το πιο ερωτικό σου ύφος και τις πιο sexy στολές για να δημιουργήσεις το πιο ιδανικό βράδυ! Δες τις όλες από το E-string.gr αποκλειστικά εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)