Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πώς να συνδυάσεις τα σέξι εσώρουχά σου για το τέλειο αποτέλεσμα

Πώς να συνδυάσεις τα σέξι εσώρουχά σου για το τέλειο αποτέλεσμα

 

Πώς να συνδυάσεις τα σέξι εσώρουχά σου για το τέλειο αποτέλεσμα!

 

Σέξι εσώρουχα λοιπόν! Όλες μας τα λατρεύουμε, και όλες μας λατρεύουμε αυτήν την αίσθηση που μας δίνουν όταν αγκαλιάζουν γλυκά το κορμί μας, αλλά κάνουν και τα μάτια του συντρόφου μας να γυαλίζουν από ευχαρίστηση κάθε φορά που μας βλέπει! Ποιος όμως είναι ο καλύτερος τρόπος να τα συνδυάσεις για να έχεις πάντα το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα, αλλά και αυτήν τη λάμψη στα μάτια του, που δε χορταίνεις να βλέπεις;

 

Στα σέξι εσώρουχα σου, βάλε φαντασία!

 

Καμιά φορά, ίσως χρειαστεί να φορέσεις πολλά, άλλες φορές, να φορέσεις πολύ λίγα, αλλά σίγουρα δε χρειάζεται πολυπλοκότητα κι υπερβολές! Και τι εννοούμε με αυτό; Πως τα πράγματα φυσικά είναι πολύ απλά, και δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα όσο έχεις εμάς δίπλα σου! Ξεκίνα λοιπόν με όπλο τη φαντασία σου, και δημιούργησε μαζί μας!

 

Αρχικά, θα ξεκινήσεις από τη στιγμή που τα εσώρουχά σου δε θα φαίνονται ακόμη, και αυτή είναι η στιγμή που θα του εξάψεις τη φαντασία! Τότε λοιπόν, μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου outfit, και να τα αφήσεις να φαίνονται σε μικρές αλλά προσεγμένες δόσεις, μέσα από τα ρούχα σου, για να ξεκινήσει το παιχνίδι και να ανάψουν τα αίματα! Έπειτα, και όσο θα ξεκινήσεις να αφαιρείς ρούχα, φρόντισε να έχεις επιλέξει το κατάλληλο σετ για την περίσταση και όσα θες να πετύχεις! Κι αν δεν έχεις κάποιο σετ εύκαιρο, μη μασάς! Ξεκίνησε τους mix n’ match συνδυασμούς, με χρώματα που συμπληρώνουν το ένα το άλλο, ή και αντίθετα χρώματα, αλλά πάντα με ταιριαστές υφές και παρόμοιο στυλ, για ένα ολοκληρωμένο σύνολο! Αλλά δεν τελειώνει εκεί! Αν θες πραγματικά να το απογειώσεις, η λύση είναι μόνο μία και είναι μονόδρομος! Ξεκίνησε τους συνδυασμούς στα σέξι εσώρουχά σου, με σέξι babydoll, σέξι ζαρτιέρες και καλτσοδέτες, ακόμη και σέξι ολόσωμα καλσόν, που πραγματικά θα πάνε το στυλ και το look σου πολλά σκαλιά παραπάνω!

 

Μην περιμένεις λοιπόν! Καιρός να αφήσεις τη φαντασία σου(και όχι μόνο) να οργιάσει, με επιλογές που θα κόψουν την ανάσα αλλά και θα μαγνητίσουν την προσοχή του συντρόφου σου όπως ποτέ άλλοτε! Ξεκίνησε τους συνδυασμούς, ξεκίνησε τον αυτοσχεδιασμό και μπες στο παιχνίδι με τα σέξι εσώρουχά σου κι ένα ξεχωριστό ατού στη γκαρνταρόμπα σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)