Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Plus Size Set Anais Marciana – Ένα σετ που θα λατρέψεις, με την πρώτη ματιά

Plus Size Set Anais Marciana – Ένα σετ που θα λατρέψεις, με την πρώτη ματιά

 

Plus Size Set Anais Marciana – Ένα σετ που θα λατρέψεις, με την πρώτη ματιά!

 

Τι αποτελεί άραγε τη συνταγή για ένα επιτυχημένο plus size σετ εσώρουχα; Κατά την άποψή μας είναι απλό, είναι εύκολο, είναι άνετο και απόλυτα μοναδικό! Ή απλά, είναι το plus size σετ εσώρουχα Anais Marciana, μια τόσο μοναδική επιλογή, που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις όλα όσα ήξερες για τα σέξι εσώρουχά σου μέχρι τώρα, και μάλιστα, για πολύ καλό λόγο!

 

Το σέξι plus size σετ εσώρουχα Anais Marciana θα απελευθερώσει τα πιο άγρια ένστικτά σου!

 

Σέξι, wild, και πραγματικά…όποιος αντέξει! Δεν ξέρουμε πώς μπορεί να το είχες στο μυαλό σου, σίγουρα όμως ένα plus size σετ εσώρουχα δε μπορεί να είναι βαρετό! Και μπορούμε να στο εγγυηθούμε, πως το σέξι plus size σετ εσώρουχα Anais Marciana, θα σε οδηγήσει μακριά, πολύ μακριά από τη βαρεμάρα, ειδικά στην κρεβατοκάμαρα και στις ιδιαίτερες στιγμές σου!

 

Καιρός λοιπόν να ανοιχτείς στις πιο «άγριες» διαθέσεις σου, αλλά και σε νέες περιπέτειες! Και πώς θα το κάνεις αυτό; Μα με το σέξι plus size σετ εσώρουχα Anais Marciana φυσικά! Ένα σετ που βασίζεται στο animal print, στο μαύρο και το χρυσό, στο σέξι και στο kinky, αλλά και στο θηλυκό και εντυπωσιακό! Δημιουργημένο από 2 μέρη, ένα εντυπωσιακό τοπ που καλύπτει και συγκρατεί το μπούστο, αλλά και προσδίδει ένα πιο πικάντινο στοιχείο με το μαύρο choker που παραπέμπει τη φαντασία σε ένα στυλ και ύφος πιο εκκεντρικό και σίγουρα πιο σέξι! Αλλά και με το ασορτί λεοπάρ κάτω μέρος, με μαύρη φάσα στο επάνω μέρος, που αποτελεί μια τόσο άνετη αλλά και προκλητική επιλογή, στην οποία μόνο ένας τυφλός θα μπορούσε να αντισταθεί! Στο υποσχόμαστε, ούτε εσύ θα μπορείς να αντισταθείς στο να το φοράς κάθε φορά που θες να συγκλονίσεις!

 

Είσαι έτοιμη; Είσαι έτοιμη να νιώσεις μια μοναδική εμπειρία στη ζωή, στη γκαρνταρόμπα και στη διάθεσή σου; Για το σέξι plus size σετ εσώρουχα Anais Marciana είναι πανέτοιμο να στη χαρίσει! Καν’ το δικό σου αποκλειστικά εδώ, και ζήσε την απόλυτη εμπειρία από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)