Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Οδηγός Φθινοπώρου 2022 - Πώς να διαλέξεις τα κατάλληλα σέξι εσώρουχα για εσένα και το στυλ σου

Πώς να διαλέξεις τα κατάλληλα σέξι εσώρουχα για εσένα και το στυλ σου

 

Οδηγός Φθινοπώρου 2022 - Πώς να διαλέξεις τα κατάλληλα σέξι εσώρουχα για εσένα και το στυλ σου

 

Ο καιρός άλλαξε και μαζί αλλάζει και η διάθεση, αλλά και το στυλ μας! Και είναι λογικό καθώς έχουμε μπει πλέον σε διαθεση φθινοπωρινή και πιο χαλαρή, πιο «χειμερινή» και σίγουρα διαφορετική σε άποψη συνηθειών, χρωμάτων και υφών, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα και τις νύχτες μας! Πάνω σε αυτά λοιπόν θα προσαρμόσουμε και τα σέξι εσώρουχα μας, και θα δούμε μαζί πως μπορούμε να τα κάνουμε πιο ιδιαίτερα, πιο θηλυκά και πιο ξεχωριστά για το δικό μας, προσωπικό και ιδιαίτερο ύφος!

 

Πως θα απολαύσεις το φθινόπωρο με νέα σέξι εσώρουχα!

 

Αρχικά, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τα βασικά, και τα πιο θεμελιώδη στα σέξι εσώρουχα σου, τα οποία είναι η διάθεση σου, τα χρώματα σου κι οι προτιμήσεις σου! Η διάθεση σου, είναι όσα θες να νιώθεις όταν τα φοράς, να νιώθεις δηλαδή θηλυκή και να αισθάνεσαι σέξι, όταν τα φοράς, χωρίς να νιώθεις πως είναι κάτι ξένο για ‘σένα! Έπειτα, θα πρέπει τα χρώματα που επιλέγεις, να είναι ταιριαστά, τόσο σε ‘σένα αλλά και αρμονικά με τα φθινοπωρινά χρώματα, το μαύρο, το καφέ, το μπεζ και τα γήινα χρώματα! Τέλος, οι προτιμήσεις σου, είναι κι αυτές που θα διαμορφώσουν και μεγάλο μέρος των επιλογών στα σέξι εσώρουχα σου αυτό αλλά και όλα τα επόμενα φθινόπωρα! Αν προτιμάς τα σέξι κορμάκια, τα σετ εσώρουχα ή τα σέξι babydoll, αυτό θα διαμορφώσει το πώς θα κανεις τις επιλογές σου, αλλά και στο πώς θα ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου! Καλό θα είναι όμως να ανανεωθείς και με νέα κομμάτια, και νέες επιλογές που θα κάνουν μικρή αλλά ουσιαστική διαφορά στις ιδιαίτερες στιγμές σου! Μπορείς να δοκιμάσεις και ζαρτιέρες ή ολόσωμα καλσόν, να ταιριάξεις έναν σέξι κορσέ σε κάποιες ακόμη πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, αλλά και σέξι αξεσουάρ που θα συμπληρώσουν το σετ σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

Τι θα είναι λοιπόν αυτό που θα επιλέξεις και πώς θα ανανεωθείς αυτό το φθινόπωρο στα σέξι εσώρουχα σου; Είναι απλό! Μπες στο E-string.gr και ανακάλυψε μοναδικές επιλογές σε σέξι εσώρουχα τόσο σε φθινοπωρινό ύφος, αλλά και σε προκλητικό, ρομαντικό ή κάθε στυλ που θες να έχεις και να φοράς και καν’ τα δικά σου με ένα κλικ

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)