Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ζήσε και νιώσε κάτι διαφορετικό με το απολαυστικά σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body

Ζήσε και νιώσε κάτι διαφορετικό με το απολαυστικά σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body

 

Ζήσε και νιώσε κάτι διαφορετικό με το απολαυστικά σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body

 

Όταν γνωρίζεις τι θέλεις και τι σου αρέσει είναι πολύ εύκολο να το βρεις, να το απολαύσεις και να νιώσεις όμορφα! Τι θα έλεγες όμως να σου προτείνουμε κάτι μοναδικό, κάτι ξεχωριστό και κάτι τόσο ιδιαίτερο που θα κάνει την ανατροπή; Το σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body είναι μια επιλογή που σίγουρα θα ανατρέψει τα δεδομένα αλλά και θα δώσει μια έξτρα kinky νότα στα πιο σέξι εσώρουχά σου!

 

Τι κάνει το σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body τόσο ξεχωριστό;

 

Σίγουρα είναι το εντυπωσιακό του σχέδιο και pattern! Σίγουρα είναι η εντυπωσιακή του υφή και το ιδιαίτερο leather look! Και σίγουρα είναι το ύφος, το στυλ και η αίσθηση που σου προσφέρει κάθε φορά που το φοράς! Μπορεί να το θεωρήσεις ακόμη και σετ εσωρούχων, αλλά είναι ένα ιδιαίτερο κορμάκι που θα αγαπήσεις και σίγουρα θα φοράς σε κάθε δυνατή ευκαιρία! Το leather look στο σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body και τα σχοινιά που συνδέουν το επάνω με το κάτω μέρος, είναι το στοιχείο αυτό που θα μαγνητίσει το βλέμμα και την προσοχή σου, αλλά και αυτό που θα σου χαρίσει το κάτι παραπάνω που έψαχνες στο σεξι κορμάκι σου και δεν το είχες! Σέξι χωρίς αμφιβολία, είναι το κομμάτι που θα απολαύσεις, είναι το κομμάτι που θα θες να απολαμβάνεις και σε κάθε δυνατή ευκαιρία, καθώς το μαύρο με το λεοπάρ είναι ο συνδυασμός που έχει αποδειχθεί πολλάκις πως απλά, δε χάνει! Ειδικά όταν συνδυάζεται με το σέξι λεοπάρ στρινγκ του, το σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body προσφέρει μια all-in-one επιλογή για τις ώρες που θες να δώσεις μια έξτρα kinky νότα, αλλά και για τις νύχτες που θες να μείνουν χαραγμένες στη μνήμη σου!

 

Κάνε λοιπόν κι εσυ τη διαφορά και δώσε το έξτρα touch στο στυλ και στα σέξι εσώρουχα σου με το σέξι κορμάκι Spalex Line Kiara Body! Μπες στο E-string.gr και καν’ το δικό σου με ένα κλικ και άμεση παράδοση για να ετοιμάσεις τις πιο σέξι νύχτες με στυλ και λεοπάρ χαρακτήρα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)