Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Stylish βουτιές με τα πιο hot plus size μαγιό

Stylish βουτιές με τα πιο hot plus size μαγιό


 

plus-size-magio-post-0422-1


 

Το καλοκαίρι ανήκει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον σωματότυπό τους!

Μιας και η θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει, μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να αναζητάς σιγά-σιγά το μαγιό –ή τα μαγιό, γιατί ποτέ ένα δεν είναι αρκετό- που θα σε συντροφεύσουν στις φετινές σου διακοπές;


 

Το e-string.gr, με σεβασμό στη μοναδικότητα και την ομορφιά κάθε γυναίκας ξεχωριστά, επιλέγει να έχει πάντα στην πλούσια συλλογή του μαγιό που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας ανεξαιρέτως!


 

Πάμε να ανακαλύψουμε μαζί ένα μέρος από τα top γυναικεία plus size μαγιό της συλλογής!


 

Νιώσε άνετα με ένα ολόσωμο μαγιό


 

plus-size-magio-post-0422-2


 

Ο «μύθος» ότι οι γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός τους πρέπει να προτιμούν τα ολόσωμα μαγιό είναι …μύθος. Τα ολόσωμα μαγιό σε μικρά ή μεγάλα μεγέθη, όπως και οποιοσδήποτε τύπος μαγιό, πρέπει να επιλέγονται με βάση το τι κάνει κάθε γυναίκα να αισθάνεται άνετα.

Αν, λοιπόν, νιώθεις καλύτερα μέσα σε ένα ολόσωμο μαγιό, στη συλλογή μας μπορείς να αναζητήσεις το ιδανικό για το προσωπικό σου στυλ από μία πλούσια συλλογή προτάσεων. Μονόχρωμα ή εμπριμέ και σε φανταστικά χρώματα για το καλοκαίρι, σε πιο λιτό σχεδιασμό ή με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως το μπορντό ολόσωμο της Lorin με sexy κορδόνια στο στήθος και ανοιχτή πλάτη.


 

Κάνε τέλειο μαύρισμα με μπικίνι


 

plus-size-magio-post-0422-3


 

Το μπικίνι είναι ταυτισμένο με τις καλοκαιρινές διακοπές, γι΄ αυτό το e-string έχει φροντίσει να έχει στη super collection του bikinis για ζουμερές γυναίκες με καμπύλες, μεγάλο στήθος ή λίγη παραπάνω κοιλίτσα.

Για να κάνεις, λοιπόν, το καλύτερο δυνατό μαύρισμα, ξέχνα το ολόσωμο μαγιό και απόκτησε τώρα το ιδανικό μονόχρωμο μπικίνι στο αγαπημένο σου καλοκαιρινό χρώμα ή προτίμησε ένα ζωηρό print που θα αναστατώσει την παραλία!

Η Lorin είναι ένα από τα brands που δείχνει έμπρακτα την αγάπη του σε κάθε γυναίκα. Απόδειξη η τεράστια ποικιλία προτάσεων από την οποία μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το αγαπημένο σου, όπως το μαύρο με τις girly pink λεπτομέρειες στο στήθος.


 

Δοκίμασε ένα κολακευτικό tankini


 

plus-size-magio-post-0422-4


 

Το tankini έχει φτιαχτεί ειδικά για σένα που θέλεις την άνεση του ολόσωμου, αλλά με την ανεξαρτησία του μπικίνι. Στη συλλογή μας, λοιπόν, μπορείς να αναζητήσεις και το τανκίνι που θα βάλεις φέτος στη βαλίτσα των διακοπών σου. Βρες το μοτίβο που σου ταιριάζει και επωφελήσου από την τέλεια εφαρμογή, αλλά και τον άψογο σχεδιασμό του.


 

Αναζήτησε σήμερα τα κολακευτικά ολόσωμα, μπικίνι ή τανκίνι μαγιό για μεγάλα μεγέθη, που υπόσχονται τα καλύτερα beach looks για το καλοκαίρι του 2022! Οι οικονομικές και stylish προτάσεις, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για κάθε ηλικία και κάθε σωματότυπο, σε περιμένουν εδώ.

 


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)