Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το micro bikini είναι η απάντηση στο φετινό καλοκαίρι

Το micro bikini είναι η απάντηση στο φετινό καλοκαίρι


 

micro-bikini-post-0422-1


 

Η θερμοκρασία έχει ανέβει εδώ και μέρες και οι περισσότερες ήδη σκεφτόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ύπνος, ξεκούραση, χαλαρές βόλτες, αλλά και ατέλειωτες βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Θα ήταν ψέμα, αν έλεγες ότι δεν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, γι’ αυτό συνέχισε να διαβάζεις. Εδώ θα βρεις φανταστικές προτάσεις για το απόλυτο trend κάθε καλοκαιριού, που δεν είναι άλλο από το μπικίνι!


 

Στο e-string.gr φροντίζουμε πάντα να ενημερωνόμαστε γύρω από τις εκάστοτε τάσεις στο μαγιό και ειδικά για το μπικίνι, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Εξερεύνησε τη συλλογή μας από φθηνά και stylish μαγιό, για να ανακαλύψεις αυτό –ή αυτά- που θα συντροφεύσουν τις φετινές σου διακοπές.


 

Μπορεί το μπικίνι να εξακολουθεί να φοριέται με «μανία» κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να μείνει σταθερό στη μορφή που το μάθαμε ή νομίζουμε ότι το ξέρουμε. Η τελευταία τάση είναι το micro bikini το μικροσκοπικό δηλαδή μπικίνι μαγιό και δεν φαίνεται ότι θα μας αποχαιρετήσει σύντομα.


 

Πάμε να γνωρίσουμε τη μονόχρωμη εκδοχή του;


 

Classy μαύρο


 

micro-bikini-post-0422-2


 

Υπάρχει καλοκαιρινή γυναικεία γκαρνταρόμπα που να μην διαθέτει έστω ένα μπικίνι σε μαύρο χρώμα;

Μάλλον, όχι!

Και αυτό γιατί το μαύρο δεν είναι μόνο το πιο κλασικό χρώμα που υπάρχει, αλλά στην περίπτωση του μπικίνι είναι το απόλυτο χρώμα για φανταστικά mix and matches.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, επίλεξε φέτος ένα micro bikini σε μαύρο, όπως αυτό της Obsessive, κράτα το top ή το bottom και συνδύασέ το με το χρώμα ή το print της επιλογής σου.


 

Λαμπερό χρυσό


 

micro-bikini-post-0422-3


 

Εξίσου εντυπωσιακή, όμως, είναι και η εκδοχή του Bella Vista της Obsessive σε χρυσό. Σκέψου πόσο σέξι θα δείχνει το μαύρισμά σου φορώντας ένα micro bikini σε αυτό το λαμπερό χρώμα.

Αν θέλεις να το τολμήσεις, είναι βέβαιο πως θα τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα. Απόκτησέ το, φόρεσε και τα κατάλληλα αξεσουάρ και ετοιμάσου για την πιο hot σου εμφάνιση!


 

Καυτό κόκκινο


 

micro-bikini-post-0422-4


 

Το κόκκινο χρώμα δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος επιλογή και ειδικά όταν πρόκειται για ένα σέξυ μαγιό, όπως είναι το micro.

Είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή και γενικά όποια και αν είναι η απόχρωση των μαλλιών σου, το καυτό κόκκινο σίγουρα θα σου ταιριάξει. Γι’ αυτό μην χάνεις χρόνο, απόκτησέ το τώρα.

Το συγκεκριμένο σχέδιο της Chilirose θα το βρεις σε σετ των τριών, για να επιλέξεις το αγαπημένο σου bottom -string ή brazil- και να κάνεις το απόλυτο beach look!


 

Βρες σήμερα το ιδανικό για σένα micro bikini ανάμεσα στα τολμηρά ή πιο «ήσυχα» της συλλογής μας και κάνε φέτος τις πλέον αξέχαστες εμφανίσεις στην παραλία!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)