Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella – Κάτι εντυπωσιακό, κάτι σέξι, κάτι μοναδικό όσο εσύ

Ολόσωμο Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella – Κάτι εντυπωσιακό, κάτι σέξι, κάτι μοναδικό όσο εσύ

 

Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella – Κάτι εντυπωσιακό, κάτι σέξι, κάτι μοναδικό όσο εσύ!

 

Κορίτσια μου εδώ σας έχω! Κουραστήκατε να φοράτε βαρετά, συνηθισμένα ολόσωμα καλσόν που δεν προσθέτουν μια σπίθα, κάτι το ιδιαίτερο στο outfit σας; Στοπ εδώ! Το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι βέβαιο πως θα κάνει θραύση από την πρώτη στιγμή που θα το κάνετε δικό σας και θα δώσει όλα τα «όπλα» που χρειάζεστε για να τον κάνετε να τρελαθεί με απλές και στοχευμένες κινήσεις!

 

Το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ελαστικό ύφασμα που εφαρμόζει άνετα και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα και το δέρμα σας με μια απαλή αίσθηση! Με έναν ψηλό καβάλο, εφαρμόζει ομαλά στους γοφούς, εξαλείφοντας την ανάγκη για τη χρήση ζώνης ή ζαρτιέρας. Το καλσόν χαρακτηρίζεται από το φλοράλ μοτίβο του με τους ιδιαίτερους σχηματισμούς, το ανοιχτό μπούστο, αλλά και τις πολύ εντυπωσιακές λεπτομέρειες στους μηρούς! Διατίθενται σε δύο μεγέθη, από S-Μ και L-XL, ώστε να μπορείτε να βρείτε την ιδανική εφαρμογή για το δικό σας σώμα και σωματότυπο!

 

Αυτό όμως που κάνει τα Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella να ξεχωρίζει από τα άλλα καλσόν είναι ο σχεδιασμός του! Διχτυωτό, με περίτεχνα σχέδια και έντονη την αίσθηση της διαφάνειας, σε κάθε του εκατοστό, αυτό το ολόσωμο καλσόν προσθέτει μια πινελιά αίγλης και κομψότητας σε κάθε outfit με το οποίο θα το συνδυάσεις! Το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι η επιλογή που έψαχνες για να συνδυάσεις με ένα τολμηρό outfit που ναι μεν θα μαγνητίσει τα βλέμματα, αλλά ταυτόχρονα θα τον κάνει να θέλει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα ρούχα!

 

Το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι ευέλικτο, classy & εντυπωσιακό για να μπορεί να συνδυάζεται πανεύκολα ανάλογα με την περίσταση! Φορέστε το με ένα μίνι μαύρο φόρεμα και τακούνια για μια βραδινή έξοδο στην πόλη ή συνδυάστε το με μια φούστα και μπότες για μια κομψή και στιλάτη εμφάνιση που χωρίς αμφιβολία θα εντυπωσιάσει! Εγγυημένα σε κάθε περίπτωση, το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει αίσθηση!

 

Εκτός από τον κομψό σχεδιασμό του, το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι επίσης πρακτικό και εύκολο στη φροντίδα του. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό και ελαστικό ύφασμα που πλένεται εύκολα και μπορείτε να το απλώσετε για άμεσο και γρήγορο στέγνωμα. Η ανθεκτική του κατασκευή & σύνθεση, εξασφαλίζουν εφαρμογή μεγάλης διάρκειας χωρίς να χάνει την τέλεια φόρμα και την εφαρμογή του. Το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella διατίθενται σε κομψή και ξεχωριστή συσκευασία, καθιστώντας τα ένα εξαιρετικό δώρο για τον εαυτό σας ή την αγαπημένη σας, για να προσθέσει μια έξτρα σπίθα στη σχέση σας!

 

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Προσθέστε ένα glamorous touch και μια ξεχωριστή νότα στα σέξι εσώρουχά σας με το Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella. Είτε θέλετε να εκπλήξετε το σύντροφό σας με ένα ξεχωριστό δώρο είτε απλά να το κάνετε δώρο στον εαυτό σας, τα Ολόσωμο Καλσόν Anais Mirabella είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση, κομψή και αδιαμφισβήτητα μοναδική. Αποκτήστε το αποκλειστικά στο E-string.gr και βάλτε φωτιά στα outfit σας!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)