Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Οι διαφορετικοί τύποι σέξι εσωρούχων και πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς

Οι διαφορετικοί τύποι σέξι εσωρούχων και πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς

 

Οι διαφορετικοί τύποι σέξι εσωρούχων και πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς

 

Τα σέξι εσώρουχα αποτελούσαν ανέκαθεν προσωπικές επιλογές για κάθε γυναίκα, με αποτέλεσμα να διατίθεται σε πολλά διαφορετικά στυλ, υλικά και μεγέθη για να καλύψουν κάθε γούστο και ανάγκη! Από σουτιέν και εσώρουχα μέχρι κορσέδες και babydolls, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε, φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς και κάθε σας ξεχωριστή προτίμηση! Ακολουθεί ένας οδηγός για τους διαφορετικούς τύπους σέξι εσωρούχων και πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς:

 

Σουτιέν: Τα σουτιέν διατίθενται σε διάφορα στυλ, όπως balconettes, με σχήμα δάκρυ, αθλητικά και σουτιέν πλήρους κάλυψης. Το σωστό σουτιέν για εσάς θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σας, καθώς και από το είδος του outfit που θα επιλέξετε. Αν θέλετε να ανυψώσετε και να στηρίξετε το στήθος σας, ένα balconette ή σουτιέν σε σχήμα δάκρυ μπορεί να είναι η βέλτιστη επιλογή για εσάς. Εάν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη ή υποστήριξη, μια σουτιέν πλήρους κάλυψης ή αθλητικό σουτιέν μπορεί να είναι μια ακόμη καλύτερη επιλογή για να έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε στις δραστηριότητές σας!

 

Κάτω εσώρουχο: Τα εσώρουχα έρχονται επίσης σε μια σειρά από στυλ, όπως boxers, στρινγκ και σλιπ. Η σωστή επιλογή θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις ιδιαίτερες προσωπικές σας προτιμήσεις αλλά και το συνολικό σας look με τα ρούχα που θα επιλέξετε! Για μεγαλύτερη περισσότερη κάλυψη και υποστήριξη, ή ακόμη και μια αθλητική επιλογή, ένα μποξεράκι ή σλιπ μπορεί να σας βολέψει τέλεια στις δραστηριότητές σας. Εάν θέλετε κάτι πιο θηλυκό και σέξι, κάτω από στενά ρούχα, ένα στρινγκ μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή!

 

Κορσέδες και μπουστάκια: Οι κορσέδες και τα μπουστάκια είναι κομμάτια εσωρούχων που έχουν σχεδιαστεί για να διαμορφώνουν και να δίνουν έμφαση στη μέση και το μπούστο. Είναι συνήθως κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά όπως βαμβάκι ή σατέν και έχουν στιβαρή δομή για να παρέχουν σταθερή φόρμα και στήριξη. Οι κορσέδες και τα μπουστάκια μπορούν να φορεθούν για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις ή ως statement κομμάτι κάτω από τα ρούχα!

 

Babydolls & chemises: Τα Babydolls και τα chemises είναι κομμάτια εσωρούχων που είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά, απαλά στο σώμα και αέρινα στην κίνησή τους όπως σιφόν και δαντέλα. Είναι σχεδιασμένα για να φοριούνται ως ενδύματα ύπνου ή ως σέξι και ρομαντικές επιλογές για πραγματικά ιδιαίτερες περιστάσεις στις οποίες ψάχνεις το κάτι παραπάνω! Τα Babydolls και τα chemises απαντώνται σε διάφορα μήκη και στυλ, χρώματα και υφές, από ολόσωμα φορέματα μέχρι εξαιρετικά κοντά, άκρως αποκαλυπτικά κομμάτια!

 

Ζαρτιέρες, καλτσοδέτες και κάλτσες: Οι ζαρτιέρες με καλτσοδέτες είναι κομμάτια εσωρούχων που φοριούνται για να συγκρατούν τις κάλτσες. Οι ζαρτιέρες με καλτσοδέτες φοριούνται γύρω από τη μέση και έχουν ιμάντες που δένουν στις κάλτσες, για να τις συγκρατούν αλλά και σαν επιπρόσθετο αξεσουάρ. Οι κάλτσες είναι κατασκευασμένες από διαφανή ή αδιαφανή υλικά και φοριούνται πάνω από τα πόδια. Οι ζαρτιέρες με καλτσοδέτες φοριούνται συχνά ως σέξι και παιχνιδιάρικη προσθήκη μαζί με τα αγαπημένα σας σέξι εσώρουχα, για να δώσουν ένα έξτρα touch προκλητικότητας και sexiness!

 

Συνοψίζοντας, τα ιδανικά εσώρουχα για εσάς, είναι και θα είναι αυτά που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό σας στυλ, τις προτιμήσεις και τον σωματότυπο σας για να αισθάνεστε πιο σέξι από ποτέ σε κάθε πιθανή ευκαιρία! Είναι σημαντικό να επιλέγετε κομμάτια που σας κάνουν να νιώθετε πρωτίστως άνετα, κομμάτια που θα ευχαριστιέστε να τα φοράτε όσο το δυνατόν περισσότερο! Είτε προτιμάτε πρακτικά & λειτουργικά, καθημερινά εσώρουχα είτε κάτι πιο ιδιαίτερο, προκλητικό ή ρομαντικό, στο E-string.gr θα βρείτε τα εσώρουχα που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδική όσο καμιά!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)