Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Νεγκλιζέ ή Babydoll. Όπως κι αν το πεις, σίγουρα θα είναι το πιο hot κομμάτι στα sexy εσώρουχά σου

Νεγκλιζέ ή Babydoll. Όπως κι αν το πεις, σίγουρα θα είναι το πιο hot κομμάτι στα sexy εσώρουχά σου

 

Νεγκλιζέ ή Babydoll; Όπως κι αν το πεις, σίγουρα θα είναι το πιο hot κομμάτι στα sexy εσώρουχά σου

Νεγκλιζέ ή babydoll; Για να μη στέκεσαι μόνο στους τίτλους, μπες στην ουσία για ένα από τα πιο hot κομμάτια που είχες ποτέ στα γυναικεία εσώρουχά σου! Γιατί όμως; Μείνε μαζί μας και ανακάλυψε γιατί τα babydoll είναι από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αλλά και πώς θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα από όλα!

Sexy Babydoll για όλες, όπως τα θες!

Για όλες, όπως ακριβώς τα θέλετε, και όπως τα έχετε ονειρευτεί! Το βασικό πλεονέκτημά τους, είναι πως δε χρειάζεται ούτε να έχεις τον τέλειο σωματότυπο, αλλά ούτε και τις τέλειες αναλογίες για να τα απολαύσεις! Προσαρμόζονται στο μέγεθος και τις ανάγκες σου, όπως τα έχεις σκεφτεί, ή όπως θες να τα σκεφτείς επάνω σου! Άλλοτε αέρινα, άλλοτε εφαρμοστά, αλλά και με τη μορφή ρόμπας, σίγουρα στα sexy babydoll του E-string.gr θα βρεις ακριβώς αυτό που θες! Πώς θα ξέρεις όμως ποιο να επιλέξεις; Πάμε να δούμε μαζί! Αρχικά, αποφάσισε το χρώμα που θες! Θα είναι το καίριο σημείο προσοχής για εσένα, αλλά και το σύντροφό σου φυσικά! Φρόντισε να διαλέξεις κάτι που σου αρέσει και σε εκφράζει πλήρως! Ακόμη κι αν είναι ιδιαίτερο και μοναδικό, θα πρέπει να είναι κομμάτι του χαρακτήρα σου! Δεύτερον, βρες το στυλ που σου ταιριάζει! Θα ήθελες κάτι πιο προκλητικό, πιο εφαρμοστό, κάτι πιο sexy ή κάτι πιο αέρινο και ανάλαφρο; Τέλος, αν έχεις ήδη κάποια sexy babydoll στη γκαρνταρόμπα σου, φρόντισε να τα εμπλουτίσεις με το σωστό τρόπο! Διάλεξε καινούργια κομμάτια, δώσε χρώμα και βάλε φαντασία στις υφές και τα σχέδια, για να έχεις πάντα την τελευταία λέξη της μόδας και του στυλ στο συρτάρι σου!

Εσύ λοιπόν, πώς προτιμάς τα sexy babydoll σου; Πώς θες να τα απολαμβάνεις και ποια είναι τα αγαπημένα σου; Ό,τι κι αν θες, ό,τι κι αν επιθυμείς, κι ό,τι κι αν σκέφτεσαι πριν καν το αποφασίσεις όμως, ένα είναι σίγουρο: Θα το βρεις με ένα κλικ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)